2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

101 بازدید | 10 پست

جدی تو نی نی سایت چرا همه موافق امتحان نهایی هستن ؟

همه نمرات عالی گرفتن و جالبیش اینجاست برام پس معدل کشور که پایین برای کیه ؟😐

ببخشید ولی به شخصه مخالف امتحان نهایی تاثیر شصد درصدی هستم چون نه یک تصحیح ثابت درستی هست عشقی نمره داده میشه

ولی کنکور یک گزینه ثابت هست یا غلطه یا درست

شما نظرتون چیه؟

چون همه کنکوریا تصورشون اینه نهایی بالای ۱۹ میگیرن کنکورم ۲۰،۳۰ درصد میزنن پزشکی قبولن

دیگه نمیدونن کشی که امتحان نهایی میشه ۱۹ کنکورم میتونه ۵۰ درصد بزنه حداقل

مخالف هر امتحانی که نظر مصحح توشه هستم

الانم کلی مراقب ازمون بخاطر تخلف گرفتن

ینی جای تقلب زیاده توش

دلیلش اینه تو امتحان نهایی وقتت زیاده و دستت بازه

از طرفی امتحان نهایی سطح سوالاتش نسبت به کنکور اسون تره ینی اگه کتاب و کامل حفظ کنی محاله نتونی جواب بدی اما منکور این مدلی نیس خیلی از تستا هستن که عمقی طراحی میشن تو هر چقدرم متن کتاب و حفظ کنی نمیتونی جواب بدی

مثلا کنکور ۴۰۲ رشته تجربی سوالات ریاضی رو ببین و با سوالات نهایی همون سال بررسیش کن!

اینم در نظر بگیر که کسی که درست و حسابی بخونه چه کنکور باشه چه نهایی اصلا براش مهم نیس ، مهم اینه قبول شه

دکتر نیما افشار هستم ، روانشناس ساختمان پزشکان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاملا کاملا با شما موافقم!🤌🏻

امتحان نهایی ها معمولا تصحیح درست و حسابی ندارن!

من خودم قربانی اش شدم!

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
چون همه کنکوریا تصورشون اینه نهایی بالای ۱۹ میگیرن کنکورم ۲۰،۳۰ درصد میزنن پزشکی قبولندیگه نمیدونن ک ...

🦦بحث منم دقیقا همین جا هست خیلی ها تو نی نی سایت موافق نهایی هستن درحالی که میگن نمرات ما بیست نوزده بوده پس چطوری دانشگاه آزاد رفتن ! اگر بیست نوزده بوده

اگر قرار بود همه بالای نوزده بگیرن که پنج شش هزار نفر فقط پزشکی باید میخوندن

دلیلش اینه تو امتحان نهایی وقتت زیاده و دستت بازهاز طرفی امتحان نهایی سطح سوالاتش نسبت به کنکور اسون ...

متاسفانه نهایی امسال آسون تر از کنکور نبوده به شخصه دوبار امتحان نهایی کنکور دادم و کنکور مشخصه یا درسته یا غلط اما نهایی مصحح باید باهات حال کنه تا نمره بده خیلی ها خودشون تصحیح انجام نمیدن

کاملا کاملا با شما موافقم!🤌🏻امتحان نهایی ها معمولا تصحیح درست و حسابی ندارن!من خودم قربانی اش شدم!

والا تو نی نی سایت که همه راضی ان فکر کنم فقط من ناراضی بودم از این قانون

متاسفانه نهایی امسال آسون تر از کنکور نبوده به شخصه دوبار امتحان نهایی کنکور دادم و کنکور مشخصه یا د ...

اصلا اینجوری نیس حال کنه من مخالفم با احترام

بنده ۴ بار کنکور دادم چنین چیزی ندیدم که حال کنه یا ...

شاید در حد۲۵ صدم این اتفاق بیفته ولی محاله ممکنه که جواب شما درست باشه اون غلط تصحیح کنه

اصلا اینجوری نیس حال کنه من مخالفم با احترام بنده ۴ بار کنکور دادم چنین چیزی ندیدم که حال کنه یا ... ...

شما اگر مفهموم برسونی بهتون نمره نمیده این یک دومن خط شما بد باشه بهتون نمره نمیده این دو سومن امکان اسکن نشدن کامل برگه ها هست این سه چهارمن خیلی از معلم ها پول میدن یکی دیگه براشون تصحیح میکنه همون بیست پنج صدم امکان جا به جایی خیلی زیادی تو تراز داره دوست عزیز

شما اگر مفهموم برسونی بهتون نمره نمیده این یک دومن خط شما بد باشه بهتون نمره نمیده این دو سومن امکان ...

کنکورم توش صدتا دستکاری میشه به این باشه که کنکورم افتضاحه

به هرحال کسی که درست و حسابی بخونه چه تستی چه تشریحی جواب میده ، قانون رو هم من تصویب نکردم که . بعدا که از فضای کنکور در بیای میبینی خیلی چیزا بی عدالتیه و تو هیچ کاری نمیتونی بکنی مگر اینکه رو خودت کار کنی و خودت و با شرایط جامعه تطبیق بدی

دلیلش اینه تو امتحان نهایی وقتت زیاده و دستت بازهاز طرفی امتحان نهایی سطح سوالاتش نسبت به کنکور اسون ...

توی امتحان نهایی معمولا ۱۰ نمره اسون در سطح کتاب میدن که بچه ها دیپلم بگیرن پاس بشن ۷ نمره متوسطه

کلا ۳،۴ نمره خیلی سخت و چالشی در حد کنکور داره

که رقابت اصلی هم برای همون ۲،۳ تا سواله

منم موافق امتحان نهایی نیستم ولی به قول شما خیلی جاها مجبوریم خودمون با شرایط وقف بدیم چون کاری از دستمون برنمیاد