2777
2789
عنوان

سردی رابطه

157 بازدید | 14 پست

سلام عزیزانم، این چند مدت به حدی رنج کشیدم که نمیدونم دیگه چی بگم.

نه تموم میشه نه میشه به بودنش و اینده باهاش امیدی داشت.

هزاران فکرو خیال تو سرمه.

ترس از دست دادنش وحشتناکه

ولی بی توجهی هاش.

و موارد دیگه بدتر.

سرش شلوغه ولی اینها دلیل نیست.

صحبت که میکنیم خیلی اروم و خونسرد درباره اینده و برنامه هاش با من حرف میزنه.

ولی بعد از اون صحبت

پیامای من به فاصله هفت هشت ساعت سین میشه اگه بشه تازه.

با یه پاسخ کوتاه

روزی صد هزار مرتبه گوشی رو چک میکنم.

خسته شدم.

چندباری کد بهش دادم که اگر میخوای کات کنی بری برو غیر مستقیم.

اصلا چنین قصدی نداره

ولی این بی توجهی هاش عذاب روحمه.

منی که اعتقادی به این موارد ندارم امروز دیگه تصمیم گرفتم برم سرکتاب باز کنم

کم اوردم.

چیکار کنم.

لطفا اگر تجربه ای دارین که باعث شد دوباره گرما بخشیده بشه به رابطتون

مردتون مشتاق تر بشه

کتابی

پادکستی

لطفا بگین خواهرانه بهم، یه ناس و فلق میخونم براتون.🤍

همسرم یه مدتی به مشکل خورده بود یه ژل مصرف میکرد خیلی نتیجه
بخش بود بخش زیادی از تحریک و میل جنسی بستگی به روان و درونیات فرد داره

به کمک یه درمانگر به اسم خانم نجیبی مشکلش برطرف شد

این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2

ای شماره تماس خانم زهرا نجیبی 09388284783 میتونی ازشون مشاوره بگیری راهنماییت میکنن

پیج روبیکاشون

آیدی اینستاگرامش هست shafae.sabz.irr

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارتنرم منم تقریبا رفتاراش همینجوری بود یه روز ازش پرسیدم ارزوهاتو بگو و از من چیزی نگفتت اونجا بود که بهم گفت نمیتونم به ازدواج فکر کنم و باید کنار خانوادم و مشکلاتشون بمونم... منم باهاش کات کردم ۴ ماه از زندگیم حذفش کردم ۲بار برگشت و حاضر نشد که حرفاشو پس بگیره بهش میگفتم برو و دیگه هیچوقت نیاا.. فک میکرد که همیشه هستم خودمم همیشه خیلی براش بودم و اونم فکر میکرد که دیگ همیشه هستم و با هر شرایطی کنار میام

عزیزم طبق تجریبات خودم اینو میگم آدم ها رو نمیشه به زور نگه داشت. مردی که علاقه داشته باشه و بخواد بمونه از هفت فرسخی مشخصه. اصلا در شان هیچ ادمی نیست برای موندن و توجه خواستن در رابطه ای که قراره دونفره باشه و هر دو برای حفظ و رشدش تلاش کنن، به هر دری بزنه یا هرچی رو تحمل کنه چون این اصلا اسمش رابطه نیست چون دو طرفه نیست الان شما دارید بار رابطه رو به تنهایی به دوش می کشید و در دراز مدت دچار فرسودگی هیجانی میشید. از همون اول باید قدم قدم جلو رفت نه اینکه رفت تو نقش نجات دهنده رابطه. این سردی ایشون ذهن من رو به این سمت میبره که میخوان کات کنن ولی از سمت شما باشه که بعدا وجدان نداشتشون درد نگیره. آدما این روزا شجاعت ندارن احساسات واقعیشون رو بگن و با بازی روانی میخوان توی یک ابهامی بگذارنت که خودت جمع کنی بری

پارتنرم منم تقریبا رفتاراش همینجوری بود یه روز ازش پرسیدم ارزوهاتو بگو و از من چیزی نگفتت اونجا بود ...

این برعکسه عزیزم.

تو تمام حرفای ایندش من هستم.

ولی به قول شما اینم میدونه من همیشه هستم، همیشه.💔

این دلتنگی امانمو بریده.

شجاعتت رو تحسین میکنم کاش مثل تو ذره ای جسارت داشتم.

عزیزم طبق تجریبات خودم اینو میگم آدم ها رو نمیشه به زور نگه داشت. مردی که علاقه داشته باشه و بخواد ب ...

میفهمم عزیزم.

یکسری رفتارای دیگه هم داره مثلا تو تمام حرفای ایندش من هستم حتی برام برنامه کاری چیده کاملا حساب شده.

یکباریم داشتم رابطرو تموم میکردم که برای اولین بار شروع کرد به عذرخواهی و خواهش که تموم نشه.

منم از همین میترسم که از سر عذاب وجدان منو تو همچین وضعیت تلخی قرار داده.

ولی چندباری غیر مستقیم بهش گفتم امادگی رفتنشو دارم بازم خونسرد رفتار کرد

بنظرتون میخواد کات کنه؟

چیکار کنم بیاد بهم بگه؟

من قلبمم بخاد بترکه اول اولویت خودمو قرار میدم یه مدت مثل خودش رفتار کن زیاد پیگرش نشو بزار اون اول ...

بنظرت از سر عذاب وجدان نمیخواد بره؟

اخه خیلی خونسرده..

میترسم علتش این باشه.

این برعکسه عزیزم.تو تمام حرفای ایندش من هستم.ولی به قول شما اینم میدونه من همیشه هستم، همیشه.💔این د ...

من قلبمم بخاد بترکه اول اولویت خودمو قرار میدم یه مدت مثل خودش رفتار کن زیاد پیگرش نشو بزار اون اول پیام بده

بنظرت از سر عذاب وجدان نمیخواد بره؟اخه خیلی خونسرده..میترسم علتش این باشه.

بنظرم اصلا نمیخاد کات کنه ذات پسرا کلا همینه زیاد براشون باشی فکر میکنن کی شدن و چی شدن..پارتنر من فک میکرد همیشه هستم چون یه شرایطی داشت و من اون شرایطارو قبول کرده بودم اینم فکر میکرد دیگ هرچی بگه و هرچی بشه من تنهاش نمیزارم ۴ماه باهاش کات کردم تا اینکه خودش برگشت و حرفاشو پس گرفت

بنظرم اصلا نمیخاد کات کنه ذات پسرا کلا همینه زیاد براشون باشی فکر میکنن کی شدن و چی شدن..پارتنر من ف ...

حق با توعه رها جان.

من از خیلی مرزهام و خیلی موارد بخاطرش گذشتم.

اونم میدونه من هستم.

دیشب که بهش گفتم دلم براش تنگ شده و تو کل روز حتی پنج دقیقه ام نبود

اخرش شب چهار باری زنگ زد بهم ولی امروز صبح تا خود الان هیچ خبری ازش نیست هیچ.

مطمعن نیستم قصدش چیه.

ممنونم ازت رها جان.

میفهمم عزیزم.یکسری رفتارای دیگه هم داره مثلا تو تمام حرفای ایندش من هستم حتی برام برنامه کاری چیده ک ...

تجربه به من ثابت کرده بهم که دیگه به هیچ وجه روی حرف آدما حساب باز نکنم و فقط زوم کنم رو رفتارهاشون. چون خیلی راحت میشه حرف زد خیلی راحت میشه دروغ گفت وعده داد. اما رفتار آدم ها هیچ وقت دروغ نمیگه و واقعیت ها رو نشون میده حتی اگر تلخ باشه و ما نخوایم ببینیمشون. پیشنهاد میکنم انتظارات خودتون رو صریح و منطقی بدون هیچ تندی، قاطعانه بگید و براشون مرز تعیین کنید. مثلا من توجه میخوام، محبت میخوام و... اگر نمی تونی برآورده کنی و سختته من هم سختمه بمونم و اذیت میشم. درسته شما و رابطه رو دوست دارم اما تا جایی میتونم بجنگم و بهش فرصت بدم که به خودم آسیب نزنه. الان دارم از لحاظ عاطفی و روحی آسیب میبینم و نمی دونم کجای این رابطه ام و.... قاطع باشید و محکم. البته اگر قبلا اینا رو گفتید و باز هم جوابی نگرفتید و نتونستید تمومش کنید طرفتون خیالش قطعا راحته که شما هیچ جوره رفتنی نیستید. اگر میتونید و دل رفتن دارید این صحبت ها رو بکنید و دیدید تغییر نکردن یا مقطعی تغییر کردن و قول های دل خوش کن دادند باید بتونید پا رو دلتون بگذارید. چون همه چی واضحه

تجربه به من ثابت کرده بهم که دیگه به هیچ وجه روی حرف آدما حساب باز نکنم و فقط زوم کنم رو رفتارهاشون ...

ممنونم ازتون عزیزم، حرفاتون کاملا درسته.

کاش اگر خودش میخواد ترکم کنه زودتر اینکارو انجام بده

واقعا قلبم دیگه تاب این حضور نصف و نیمه رو نداره

حق با توعه رها جان.من از خیلی مرزهام و خیلی موارد بخاطرش گذشتم.اونم میدونه من هستم.دیشب که بهش گفتم ...

خاهش میکنم فقط مثل خودش رفتار کن پیاماشو دیر جواب بده دیر ب دیر سین بزن و... هروقتم گفت چرا نیستی بگو سرم شلوغ بوده اینجوری دیگ میفهمی اگه قصدش کات کردن باشه خودش نشون میده

ممنونم ازتون عزیزم، حرفاتون کاملا درسته.کاش اگر خودش میخواد ترکم کنه زودتر اینکارو انجام بدهواقعا قل ...

کمی هم ذهنم به سمت اجتنابی بودن ایشون میره حتما سعی کنید مطمئن بشید که اجتنابی نباشن چون اگر باشن میرید توی یک چرخه ی تکرار که اذیت میشید. اجتنابی ها صمیمیت رو دوست دارند و بهش نیاز دارند اما همزمان ازش میترسند و فرار میکنند. حس کردم شما هم کمی اضطرابی باشید. من و همسر سابقم دو سبک مختلف دلبستگی داشتیم من اضطرابی و ایشون اجتنابی. من هر چه بیشتر دنبال محبت از ایشون بودم ایشون بیشتر کلافه میشدن و فرار می کردن. وقتی هم می خواستم بی محلش کنم جذبم میشد یه مدت ولی باز هم الگو تکرار میشد