2777
2789
عنوان

عادیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 35 پست

عزیزم.ماشالله خداحفظش کنه...نه بابا ...مد شده ها همش تو این طفل معصوما یا دنبال اوتیسم میگردیم یا بیش فعالی...خودم بدترم..ایقد به ریز ب ریز رفتار دخترم دقت میکنم ک دیگ دارم دیوونه میشم...

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
پسرمنم جدایدایادگرفته میگه وجدانا 😃😃😃😃یعنی عاشقشم

پسرم از کنارمون رد شه یا چیزی پرت کنه بخوره بهمون دستشو میذاره رو سینش خم میشه میگه من معذرت میخوام 😀 یا حرف میزنه میگم کار دارم بگو میگه یدقیقه گوش کن همونجا وایسا 😐😐😐😐😐😐 خداوکیلی هم میگه 😐😐😂😂😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر من ۶ سالشه  هنوزم  ب  فردا میگه  دیروز😐😐

ناهار و شامو قاطی میگه😄😄

بچه ان دیگه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نه بابا بیچاره رو ولش کن، خیلی عادی بود بنظرم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

پسرم از کنارمون رد شه یا چیزی پرت کنه بخوره بهمون دستشو میذاره رو سینش خم میشه میگه من معذرت میخوام ...

خودتون انجام دادید اونم تکرار میکنه😍😍😍

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
اوتیسم مشکل اصلیش ارتباط اجتماعی ضعیفه نمیتونن حرف بزنن ارتباط برقرار کنند اصلا مفهوم صحبت های رو خی ...

روابط اجتماعیش در حدی بالاس که میگم بسه بشین ... دفه ی اولشم باشه یجا بریم بعد غذا یا میوه و چایی میگه بذار کمک کنم برمیداره میبره اشپزخونه بدون هیچ خجالتی 😐😐😐😐

بنظرم عادیه

یکی دیگه هم بود سه سال و نیمش بود همینجوری افعالو سوم شخص به کار میبرد

ولی الان ۵ سالشه خوبه.

تنهایی هم ک میخنده یا چیزی یادش میاد یا دوست خیالی داره(همشون تو اون سن دارن)

نگران نباش

کودک اوتیسم بیشتر تو خودشه و ارتباط چشمی هم با کسی برقرار نمیکنه.

پسر خودمم یه کاراییو که بیش از حد اصرار داره انجام بدم یا ندم منو هم نگران میکنه ک وسواس فکری نداشته باشه.

🌹
پسر منم مورد دو و سه رو داره دقیقا الان ماشینشو پرت کرد خورد تو سر باباش

😂😂😂😂 

وای دیوار ما همه جاش ضرب دیدس از بس پرت کرده

عزیزم پسرت کوچیکه از الان نمیشه قضاوت کرد اما اگه افعال رو تا آینده ها ایتجوری بکار ببره خدایی نکرده میتونه نشونی از اوتیسم باشه یا پرت کردن و قهقهه بیخودی...کاش برای اطمینان و دل آرومی ببریش یه روانپزشک.