2777
2789
عنوان

مقصر من بودم

665 بازدید | 85 پست

جواب مثبت دادم به خواستگاریش.با وجود این شرایط کار خوبی کردم یا نه؟

دوماه به قصد ازدواج با پسرعموی همین خواستگارم آشنا شدم که ایشون اول گفت قصد ازدواج داره اما بعد از یکماه گفت شرایط ندارم و اگه دوست داری باهم دوست بمونیم ، منم قبول نکردم و کات کردم باهاش ، اما فقط یک بار باهاش دیت رفتم که مثلاً باهاش بیشتر آشنا شم اما اون توی ماشین... بقیش رو پایین گفتم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

صورتم رو بوس کرد و بغلم کرد و معذرت میخوام ی کم به پایین تنم دست زد ، بعد میخواست به بالاتنم دست بزنه اجازه ندادم ، و میخواست از پشت رابطه برقرار کنه بازم نزاشتم و گفتم این کارا چیه ، اومدیم خونه و وقتی بخودم اومدم بهش پیام دادم که من دنبال همچنین رابطه هایی نبودم هیچوقت و نیستم ، آدم با زن خودش هم تو ماشین رابطه از پشت نمیخواد ، و من دنبال رابطه سالمم و ... بعد از چند روز گفت شرایط ازدواج ندارم و کات کردیم .( اگه مطمعن باشید که اون پسر هیچوقت چیزی از اون دیت به کسی نمیگه ) من کار درستی کردم یا نه البته این خواستگارم شرایطش عالیه و من خیلی دوستش دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتي اون آقا پسرعموي خواستگاراه؟

اون که دوماه باهاش بودم آره پسرعموی خواستگارمه

البته الان دیگ خواستگار نیست هفته دیگ نامزدیمونه

و من خیلییی عذاب وجدان دارم و احساس ناپاک بودن

اون یارو چقدربیشرف بوده

همش احساس ناپاک بودن دارم ، آره با وجود اینکه آشنا بودیم ، من بهش اعتماد داشتم ولی اون با این ک ۳۷ سالش بود گولم زد .

منم مقصرم میدونم ، خیلی عذاب وجدان دارم ، هفته دیگ نامزدیمه ، نمیدونم چکار کنم ، به نامزدم بگم نگم

واقعا از اينكه با پسرعموي خواستگارت بعدها روبرو بشي خجالت نميكشيولي بنظرم بعد از ازدواج هميشه ترس از ...

یعنی میگید من مقصر بودم ؟ ولی من نیتی جز ازدواج نداشتم باهاش

اون که دوماه باهاش بودم آره پسرعموی خواستگارمه البته الان دیگ خواستگار نیست هفته دیگ نامزدیمونهو من ...

بازم خودت ميدوني ولي بنظرم نبايد جواب مثبت ميدادي با وجود اين پسر عمو و اتفاقات توي ماشين

واقعا از اينكه با پسرعموي خواستگارت بعدها روبرو بشي خجالت نميكشيولي بنظرم بعد از ازدواج هميشه ترس از ...

باید به نامزدم بگم جریان رو؟

بازم خودت ميدوني ولي بنظرم نبايد جواب مثبت ميدادي با وجود اين پسر عمو و اتفاقات توي ماشين

از نظر شما مقصر من بودم یا اون اقا؟

نگيي هم مطمعنم به گوشش ميرسونن يا خود پسرعمو يا مادرش

هیچکس در جریان نیست

نمیگه چیزی چون از اون دسته از ادماست ک نگرانه حرفی پشت سرش باشه

همش احساس ناپاک بودن دارم ، آره با وجود اینکه آشنا بودیم ، من بهش اعتماد داشتم ولی اون با این ک ۳۷ س ...

ببین اگه بگی مطمن باش گردنت نمیگیره اگه خودت هم پشیمونی ومطمنی ازخودت ک عمرا بااون بیشرف هم کلام نمیشی فراموشش کن انگارهمچین اتفاقی نیفتاده

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل