2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

77 بازدید | 3 پست

منو دوستم هر دو رشتمون یکیه و همکلاسی هستیم و قراره بود بریم یه کلینیکی صحبت کنیم که آیا مارو به عنوان دستیار دامپزشک یا کارآموز قبول میکنن یا نه، بعد دیدم چند وقت دوستم پی اونجارو نگرفت من خودم پیج اونجارو در آوردم که پرسیدم ازشون که گفتن فقط یه دستیار برای شیفت عصر میخوان، خب منم چون دوستم بود و اونم هم رشته ای من بود به اون گفتم که اینو گفته دکتر، دوستم گفت به دکتر بگو دو نفر هستیم قبول میکنه؟ دکترم گفت شنبه یعنی فردا بیاین به طور آزمایشی و یه نفر برای شیفت بعد از ظهر میخوان، الان به نظرتون کار بدی کردم به دوستم گفتم؟ چون قرار بود هر دو نفر پی اونجارو بگیریم، ولی خودمم خیلی دوست دارم مشغول کار بشم از بیکاری خوشم نمیاد کمی حس ناراحتی دارم هم اینکه شاید دکتر منو قبول نکنه و حتی حس ناراحتی دارم که اگه به دوستم نمیگفتم قطعا کار زشتیه نظر شما چیه چیکار کنم

برو کار کن مهم نیست

خب دکتر گفته فردا هر دوتا بیاین به صورت آزمایشی خب اگه یک درصد منو قبول نکرد خب چیکار کنم🤷🏻♀️هم حس ناراحتی دارم که چرا من نشد هم خوشحالم دوستم حداقل رفت اونجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷