2777
عنوان

چرااین زندگی

71 بازدید | 4 پست

هیچیش به حق نیست ؟! ازدواج دختری که خوشگلی و خونواده و اخلاق داره نباید جور بشه یه سری انقدرشانس دارن؟ چرا هرچی معرفتت بیشتره توقعی نداری بدبخت تری ؟! من نمیگم تهشم ولی بابام که یه مرده با کلی سختی تو زندگیمون همیشه میگه تو خیلی آروم و مظلومی هرکسی تورو بگیره خوشبخت میشه پس چرا انقد شانسم گه؟! پسرا هستن میجسبن ولی معلومه همه دنبال سوااستفاده ان سنتیم جور نمیشه

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

عزیزم اول بر و مستقل شو یک شغل دولتی پیدا کن تو محیط کار خواستگار خوب برات پیدا میشه منم مثل تو بودم بعد از پیدا کردن شغل مناسب تو محیط کارم کلی خواستگار داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زندگی چند بخشهارتباطات خانوادا، دوست، عشق کار شغل، رشد و یادگیری، کنکاوی تفریح و بازی و معنو ...

میفهمم مشکلاتم زیاده ...ممنون

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

عزیزم اول بر و مستقل شو یک شغل دولتی پیدا کن تو محیط کار خواستگار خوب برات پیدا میشه منم مثل تو بود ...

خواستگار کم ندارم گفتم جور نشده