2777
2789
اینکه من با پول شغل خودم لباس واسه خودم بخرم برسم به خودم ولی اطرافیام چشمشو نداشته باشند اسمش چیه؟

اینکه زیاد شما درگیر دیگران هستین

دهن بینی فقط آدم پیر میکنه

گور بابای مردم خودشون چین که حرفشون مهم باشههه

سرت به کار خودت باشه

اینکه زیاد شما درگیر دیگران هستین دهن بینی فقط آدم پیر میکنه گور بابای مردم خودشون چین که حرفشون مهم ...

ن اخه من توجهی بهش نکنم میاد به خونوادم میگه کلا دخالت میکنن مشکل اینه فقط حرف زدن نیست دخالت کردنم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تموم لباساشو میشستم غذا خوشمزه درست میکردم ولی ندیدم ازم تشکر کنه تازه گفتش وظیفته تازه سعی میکرد ...

ببخشید ولی مشکل توی تربیتشه و اگر سنش بالاست دیگه کاری از دستت برنمیاد تغییرش بدی

لباساش یا کلا هرکاری که مخصوص به اونه رو باید میزاشتی خودش انجام بده

حالا غذا که برای همه درست میکنی به اونم بده ولی بگو کارهای شخصیش رو خودش انجام بده. پرورش کردی

تو نباید براش مادر میشدی فقط باید حداقل ها رو انجام میدادی

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

ن اخه من توجهی بهش نکنم میاد به خونوادم میگه کلا دخالت میکنن مشکل اینه فقط حرف زدن نیست دخالت کردنم ...

من که باهمه کات کردم الحمدلله سخت بود برام اما چنان آرامش دارم که میگم خاک توسرت مگه چی بودن یخت بوداز دل کندشون کاش زودتر ایکار میکردی

سلیطه اسم یه زن بوده درگذشته و یه واژه کاملا زن ستیزانه ست

وقتی میگن زنای سلیطه شانس دارن و دنیا به کامشونه منظورشون زنای پرتوقع و خودخواهواینا نیست منظورشون زنیه که از خودش و حقوقش بتونه دفاع کنه زیر بار حرف زور مرد نره مستقل باشه ولی چون جامع مردسالاره و توقع داره که مرد هرچی گفت زن بگه چشم به زنی که چشم گویان نیست میگن سلیطه ضمنا همینایی که میگین سلیطه بهشون اکثرشونم بسازن چون همونطور که یاد گرفتن از حقوق خودشون دفاع کنن حد تعادل و اداب زندگیو ....رو هم بلدن اما تعریف شما از دختر بساز یه دختر بی سر زبونه که هرچی مرد گفت بگه چشم روی حرف مرد حرف نزنه خودشو بدون مرد بی ارزش ببینه بخاطر همینه قطعا مرد هم برای کسی که برای خودش ارزش قائل نیست ارزشی قائل نیست مشکل از رفتار کسایی که بهشون سلیطه میگین نیست مشکل از کساییه که بهشون بساز میگین چون واژه هارو و بد معنی کردین

سلیطه اسم یه زن بوده درگذشته و یه واژه کاملا زن ستیزانه ست وقتی میگن زنای سلیطه شانس دارن و دنیا به ...

خب ببین منم معنی این دوتا میدونم مثلا پدرم بهم میگه تو دختر حرف گوش کنی نیستی یعنی هرکی بهت هرچی گفت فقط سکوت کن ک من نمیتونم اینجوری باشم وزیر بار حرف زور نمیرم هرچند خودش خعلی زور بهم میگه هم خودش هم داداشام

هی دارم سعیمو میکنم تغییر کنم ولی اطرافیانم مانعم میشن انگار اونا میخوان همون دختر مظلوم وتوسرخور با ...

منفعتشون تو مظلوم بودن و تو سری خوردن بقیه س دیگه.

نود درصد بسازا بدبختن متاسفانه و اگر بخوان تغییر کنن سریع هجمه ها میاد سمتشون و تحقیرشون میکنن

سلیطه اسم یه زن بوده درگذشته و یه واژه کاملا زن ستیزانه ست وقتی میگن زنای سلیطه شانس دارن و دنیا به ...

مثلا یه مثال بزنم خونه عمم بودم عمم بهم گفت تو چرا خونه من کارنمیکنی منم گفتم مامانم گفته فقط درس بخون گفتش واسه همین هیچی نشدی منم گفتم منکه فعلا معلوم خوصی شدم بقیه همونم نشدن یه عمه دارم ازمن ۲سال بزرگتره عمه هام همش من واون مقایسه مبکنن اون خیاطه همش میخوان منو پایین بیارن بعد عموم رفته بود به بابام گفته بود دخترت کارنمیکنه بابامم خعلی بد باهام رفتار میکرد.

منفعتشون تو مظلوم بودن و تو سری خوردن بقیه س دیگه.نود درصد بسازا بدبختن متاسفانه و اگر بخوان تغییر ک ...

دقیقا بد بختی اینه مامان من مظلوم بود ولی من نمیخوام مث اون باشم من اگه تغییر کنم میگن مامانت مظلوم بود تو چرا ابنجوری شدی

دقیقا بد بختی اینه مامان من مظلوم بود ولی من نمیخوام مث اون باشم من اگه تغییر کنم میگن مامانت مظلوم ...

تغییر کن حتما حتما ولی نه یدفعه . کم کم تغییر کن چون سعی میکنن بکوبنت اگه سریع باشه