2777
بساز یعنی بدبختمثلا بعد ۱۰ سال بساز بودن بخوای به خودت برسی میگن تو هم آدم شدی و دم دراوردی از اول ب ...

عین من الان دارم خودمو تغییر میدم هزار تا برچسب بهم میزنن متاسفانه همش مبگم کاش از اول بساز نبودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عین من الان دارم خودمو تغییر میدم هزار تا برچسب بهم میزنن متاسفانه همش مبگم کاش از اول بساز نبودم

دوستم انقدر لباس نمی خرید و از لباس های اضافه دیگران استفاده می کرد بعد صفر عروسی برادرشه دلش می خواد لباس بخر نه قرض کنه

شوهرش روزگارش رو سیاه کرده

همیشه ته مونده لوازم آرایشا و وسائل دیگران رو استفاده می کنه

اررره بخدااا دقیقااااا درستههه😂😂خودتم ک میدونی دیگه😂😂😂😂💃

ای جانم عزیزم😂

یه روز میفهمی منتظر موندن، فقط زمانت رو ازت میدزده. هیچکس قرار نیست از راه برسه و زندگی ای رو بسازه که ساختنش وظیفه ی خودته.آدمها شاید کنارت باشن، شاید تشویقت کنن، اما هیچکس نمیتونه به جای تو بجنگه، به جای تو درد بکشه یا به جای تو بلند بشه.قوی بودن یعنی با همون قلب خسته، با همون زخمهایی که هنوز خوب نشدن، دوباره راه بیفتی. و لبخند بزنی:)

@saliteh بگو ببینم درسته یا نه😂

اررره بخدااا دقیقااااا درستههه😂😂خودتم ک میدونی دیگه😂😂😂😂💃

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نه کاملااون دخترای سلیطه اگه گیر مرد نابالغ بیوفتن براشون خوبه و از اینا استفاده میکنن و خوب بهش میر ...

مثلل من تموم کارای خونه رو انجام میدادم اگه اعتراض میکردم داداشم بهم میگفت وظیفته انجام بدی پس غر زدنات واسه چیه؟

فداااتممم مهربوننن منی تووو😍🥰😍😘😘❤️💋💕

😘😘

یه روز میفهمی منتظر موندن، فقط زمانت رو ازت میدزده. هیچکس قرار نیست از راه برسه و زندگی ای رو بسازه که ساختنش وظیفه ی خودته.آدمها شاید کنارت باشن، شاید تشویقت کنن، اما هیچکس نمیتونه به جای تو بجنگه، به جای تو درد بکشه یا به جای تو بلند بشه.قوی بودن یعنی با همون قلب خسته، با همون زخمهایی که هنوز خوب نشدن، دوباره راه بیفتی. و لبخند بزنی:)

دوستم انقدر لباس نمی خرید و از لباس های اضافه دیگران استفاده می کرد بعد صفر عروسی برادرشه دلش می خوا ...

خب منم همینجوری بودم همش لباسای بقیه میپوشیدم ساده ه ترین لباسامو میپوشیدم همین سه سالی میشه لیاسای خوشگل وشیک گرفتم به خودم رسیدم نمیدونی صدای فامیلام در اومده بود بااینکه با پول معلم خوصی خودم بود اینقد پشتم حرف زدن ک نگو جلوم تیکه مبنداختن

مثلل من تموم کارای خونه رو انجام میدادم اگه اعتراض میکردم داداشم بهم میگفت وظیفته انجام بدی پس غر زد ...

جلوش وایسا

بگو مثلا من بخاطر پادرد مامان اینکارو انجام میدم و وظیفمه در قبالشون چون فرزندشونم و اونا اینهمه سال زحمتمو کشیدن

اما نسبت به تو هیچ دینی ندارم و تو هم وظیفه فرزندی دقیقا برابر با من داری

و هیچ حقی نداری چنین حرفی به من بزنی و باید تشکر کنی ازم

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

جلوش وایسا بگو مثلا من بخاطر پادرد مامان اینکارو انجام میدم و وظیفمه در قبالشون چون فرزندشونم و اونا ...

من تموم لباساشو میشستم غذا خوشمزه درست میکردم ولی ندیدم ازم تشکر کنه تازه گفتش وظیفته تازه سعی میکردم عصبیش نکنم چون کتکم میزد