2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اولین درآمدم ۲۰ میلیون بود ۱۵ تومنش رو دادم در جا انگشتر خریدم بقیه اش خرج کردم تا ماه بعد🥲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

والدینی که از کودکی به بچه هاشون شور و اشتیاق کاسبی و کسب درآمد می دن لطف بزرگی در حقشون می کنند.

یکی از آشنایان ما که الان خودش جواهر فروش بسیار موفقیه و پدرش هم جواهرفروش قدیمی بازار تهران بوده ، تو نوجوانی، می رفت بازار گل، گل می خرید و نزدیکی خونشون می فروخت و خرج وسایل مورد علاقه شو از سنین کم خودش بر عهده داشت و الان هم به جای حیف و میل کردن مال و ثروت پدرش، نتیجه اون خودباوری و اتکای به خودش رو داره می بره.

والدینی که از کودکی به بچه هاشون شور و اشتیاق کاسبی و کسب درآمد می دن لطف بزرگی در حقشون می کنند.یکی ...

وای حالا من خودم کلی کار هنری انجام میدم اما جرعت و شجاعتش رو ندارم بزارم برای فروش ، انگار خجالت میکشم کار کنم ، حس میکنم پدر و مادرم این تفکر رو توم ایجاد کردن واقعا بده 💔