2777
2789
ممنون

فدات من خودم پولم بانک آینده بود سودعالی میداد الان میگن ورشکسته شده منم رفتم پولمو بگیرم باهزاربدبختی پولمو پس دادن،رفتم انداختم ملی گفتم همون ده درصد بهتره

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدره پولت . طلا یا دلار بگیر سال دیگه دوبرابر  اندازه ی سودی که بانک قراره بده اومده روی دلارت

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را
فدات من خودم پولم بانک آینده بود سودعالی میداد الان میگن ورشکسته شده منم رفتم پولمو بگیرم باهزاربدبخ ...

وضعیت بانک ها جالب نیست ظاهرا .

نمیدونم ولی من همه پولمو دادم شوهرم جنس بگیره برای کارش بهتر پول نقده یا حتی بانک.

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را

دوستان بانک های درحال ورشکستگی رو سرچ کنید، مؤسسه نذارید، بانک آینده هم اوضاع ش خرابه توصیه نمیکنم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
دوستان بانک های درحال ورشکستگی رو سرچ کنید، مؤسسه نذارید، آینده هم اوضاع ش خرابه توصیه نمیکنم

آره آینده میگن درشرف ورشکستگیه،کلا هرجا ک سودزیادبده وضعش خوب نیس

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

من اصلا و ابدا مؤسسه ها رو پیشنهاد نمیکنم

معتقدم همه تخم مرغ هاتونو تو یه سبد نزارید

تو دوتا بانک یا سه تا بانک بزارید

معمولا تو ورشکستگی سرمایه داران خرد زودتر به پولشون میرسن

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت