2777
عنوان

رابطه

1618 بازدید | 156 پست

دختری ک میدونه پسره دوسش داره و براش جون میده

میدونه پسره چشم انتظارشه و کلی مشکلات داره ولی هنوزم به نبودش وفا داره و توی این تایمی ک دختره نیست پسره کلی نخ گرفته ولی اصلا یکی هم قبول نکرده

چرا نمیاد

دختره یک بار رفت زیر ۲ روز برگشت گف نمیتونم نبودت رو تحمل کنم

ولی ۱ روز بعدش بازم رف

و پای کس دیگه ای هم تو زندگی دختره در میان نی

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

تا حالا بهش خیانت نکردم

با دختری بجز اون در ارتباط نیستم

اخلاقام هم چیز نیست که ازش بدش بیاد

رو مخش هم نیستم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

دختره یکبار رفت زیر ؟😐

ی مدت افسردگی داشت

ی حسی بهم میگه ک رفیقاش دارن پرش میکنن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دختره یکبار رفت زیر ؟😐

منظورم اینه که رفت اما کمتر از ۲ روز برگشت

شاید واقع بینیاحتمالا هر دو سنتون هنوز کمه شاید یک دلیل منطقی بوده که نتونسته ازش بگذره

هعی نمیدونم ....

خودشم میگه اگر من رفتم بدون کمتر از ۳ روز بر میگرفتم

خدایا چی میبینم من پسر تو ۱۶ سالته؟

کمش نکن ۱۷