پس جدااا شو .این آدم تا ابد تورو با اون مورد اولی مقایسه میکنه ..یه بار مهر طلاق تو شناسنامه ت خورده .با این آدم ادامه بدی بار دوم میخوره ها .الان اسم نجسش تو شناسنامه ت نیست
دختر دایی من تو ازدواج اولش ۱ سال عقد بود .طرف دست به خرج بود .اما بشدت بددهن و سیاه دل .میگفت جایی نرو .جلو بابات و داداشتم چادر سرت کن .انواع فحش و تهمت ها رو میزد .و گوشیشو چک میکرد .با وجودی که داییم آدم سنتی هست .اما طلاق دخترشو از مرتیکه گرفت .چون باکره بود اسم نحسش تو شناسنامه ش نموند ..الان بیا برو ببین چه ازدواجی کرد.بار دوم دیگه با عقل رفت جلو طرف رو بالا پایین کرد .حسابی ریز بین شد رو خودش و خانواده ش و الآنم خوشبخته
دیگه ازدواج دوم رو باید با عقل بری جلو .تو نه خرابی.نه جندده ای .نه چیزی دیگه .به تو فحش میده یعنی به خانواده ت هم فحش میده ...به اسم شوهر تو شناسنامه ارزش ندارع این همه تحقیر بشی و مثل یه برده باهات برخورد کنند
تو میتونی با انتخاب آدمهای دور و برت نشون بدی باهات با احترام برخورد کنند یا تحقیر آمیز
آدمی که تو زندگیت میاری چه به عنوان دوست چه همکار چه همسر اگر لول پایین و مثل این مرتیکه بیشعور و بی شخصیت باشه و تو سکوت کنی بهش این مجوز رو دادی که تا میتونه تحقیرت کنه و بزنه تو سرت و بندازه زیر پاش شخصیت و غرورت رو و لگدمال کنه
اما اگر طرفت به آدم با شخصیت باشه .این فرکانس رو دادی که من عزت نفس دارم من شخصیت مستقل دارم و کسی حق ندارع برای نفس کشیدن و بیرون رفتنم منو بازخواست کنه و بهم فحش بده .اون وقته که رو تخم چشمای طرف جا داری وهمش احترام میبینی
کدوم بهتره مثل یه برده زندگی کنی تا ابد یا مثل یه ملکه باهات رفتار بشه ؟؟