2777
2789
عنوان

شوهر شکاکم 😭😭😭

382 بازدید | 20 پست

دیروز قرار بود با مامانم و خالم دوستشون بریم من خرید کنم بعدش دوست مامانم حالش بد شد دخترشم قرار بیرون داشتش ما دیر گفته بودیم ... خلاصه ب نامزدم گفتم اره ناراحتم فردا خودم میرم بدون منت

بعدش دعوتمون کردن فردا بستنی بخوریم عروس دوستشون ب نامزدم گفتم گفت ن اونا خرابت کردن نیومدن(هزاربار من و دهوت کردن نامزدم نزاشت ک برم) ت تم نرو بعدش دوست مامان ز زد گفت فردا اول بریم خرید بعدش بستنی ب نامزدم گفتم گفت که نه گفتم چرا گفت نه برای ت دیگران تصمیم میگیرن قبلش گفته بودم (پس نریم بستنی مرخصی بگیر دوتایی بریم

بخوریم گف ساعت شیش لج کردم گفتم ۴ ) زنگ زد بحث کردیم داد می کشیدش بعد گفتم فردا ساعت ۴ گف من سرکارم ت نمیفهمی گفتم ب من چ(بچها کن اینجوری نیستما همیشه درکش میکنم اولین باره اونم ت هر چیزی نه میاره) خلا گف ت منو گا.... ک ص. ک ری قط کرد پ داد هر گوهی کیخای بخوری بخور دسگ کاریت ندارم بخدا از دیشبم پ نداده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا اول اینکه پرغلط املایی بودولی خوندم

دوم اینکه چ دلیلی داره برنامت کنسل شده بشینی توضیح بدی که دوست مامانت کنسل کرده وتوام ناراحتی وفلان

یه کلمه میگفتی عزیزم کنسل شده یه روزدیگ که اونام وقت داشته باشن میریم

حالام باهمسرت میخای بری آخه چهارباشیش چ فرقی داره

درموردفوحشم بایدبگم که یه تجدیدنظربدنیست🤌🏻😗

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀
وا اول اینکه پرغلط املایی بودولی خوندمدوم اینکه چ دلیلی داره برنامت کنسل شده بشینی توضیح بدی که دوست ...

چون من هر چی میگم میگه نه منم گفتم ۴ وگرنه فرق نداره

چون من هر چی میگم میگه نه منم گفتم ۴ وگرنه فرق نداره

بالج ولجبازی چیزی درست نمیشه

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀
اون این همه گفت نرو نکن و فلان ز زد فحش داد

زندگی که میدون جنگ نیست عزیزم

تاپبکاتو دیدم چون ازدواج دوماه .راه فرار نداری .کی گفته باید اشتباه ازدواج اول رو دوباره تکرار کنی و به حرف فامیل بری .اونم به مسی که بهت میگه خراب ؟؟؟همون زن صیغه ایست حق داشته از دستش فرار کنه .ازدواج اول تو که با ت دادی .دومی رو حداقل با عقل انتخاب کن .خواستگاری اومده که اومده .دلیل نمیشه بدبختی رو دوباره بچشی .چون فکر میکنی لیاقت آرامش رو نداری و تحت هر شرایطی باید ازدواج کنی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

تاپبکاتو دیدم چون ازدواج دوماه .راه فرار نداری .کی گفته باید اشتباه ازدواج اول رو دوباره تکرار کنی و ...

همون ن مشگلی با جدایی ک نداریم همیشه هم ت ذهنش من ی ادم خرابم

همون ن مشگلی با جدایی ک نداریم همیشه هم ت ذهنش من ی ادم خرابم

پس جدااا شو .این آدم تا ابد تورو با اون مورد اولی مقایسه میکنه ..یه بار مهر طلاق تو شناسنامه ت خورده .با این آدم ادامه بدی بار دوم میخوره ها .الان اسم نجسش تو شناسنامه ت نیست

دختر دایی من تو ازدواج اولش ۱ سال عقد بود .طرف دست به خرج بود .اما بشدت بددهن و سیاه دل .میگفت جایی نرو .جلو بابات و داداشتم چادر سرت کن .انواع فحش و تهمت ها رو میزد .و گوشیشو چک میکرد .با وجودی که داییم آدم سنتی هست .اما طلاق دخترشو از مرتیکه گرفت .چون باکره بود اسم نحسش تو شناسنامه ش نموند ..الان بیا برو ببین چه ازدواجی کرد.بار دوم دیگه با عقل رفت جلو طرف رو بالا پایین کرد .حسابی ریز بین شد رو خودش و خانواده ش و الآنم خوشبخته

دیگه ازدواج دوم رو باید با عقل بری جلو .تو نه خرابی.نه جندده ای .نه چیزی دیگه .به تو فحش میده یعنی به خانواده ت هم فحش میده ...به اسم شوهر تو شناسنامه ارزش ندارع این همه تحقیر بشی و مثل یه برده باهات برخورد کنند

تو میتونی با انتخاب آدمهای دور و برت نشون بدی باهات با احترام برخورد کنند یا تحقیر آمیز

آدمی که تو زندگیت میاری چه به عنوان دوست چه همکار چه همسر اگر لول پایین و مثل این مرتیکه بیشعور و بی شخصیت باشه و تو سکوت کنی بهش این مجوز رو دادی که تا میتونه تحقیرت کنه و بزنه تو سرت و بندازه زیر پاش شخصیت و غرورت رو و لگدمال کنه

اما اگر طرفت به آدم با شخصیت باشه .این فرکانس رو دادی که من عزت نفس دارم من شخصیت مستقل دارم و کسی حق ندارع برای نفس کشیدن و بیرون رفتنم منو بازخواست کنه و بهم فحش بده .اون وقته که رو تخم چشمای طرف جا داری وهمش احترام میبینی

کدوم بهتره مثل یه برده زندگی کنی تا ابد یا مثل یه ملکه باهات رفتار بشه ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔