دوماهه مشگلم رفع شده ماه پیش رفتم دکتر برام لتروزول نوشت از شب سه سیکل روزی دوتا. بعد گفت روز 13پری بیا سونو... بعد امپول مینویسم اونو بزن باردار میشی ب احتمال زیاد چون تنبلی اینا نداری. دردم اینا نیست..
دردم اینه هزارتومن نمونده تو کیفمون دستمون انقد خالی شده یکی دوماهه که پول ویزیتو سونو رو نداریم امروز ب شوهرم گفتم باید برم عرق شرم از بی پولی رو رو پیشونیش دیدم فقط وقتی رفت بیرون زار زدم نه برا خودم برا این بختو اقبالم. که ای خدا قربونت برم اخه من.. این همه ادم بچه نمیخوان میدی بهشون سقط میکنن، میزارن سر راه. اونموقع مارو با مشگل خلق کردی حالا که رفتیم دنبال درمون خوب شدیم میخوایم بیاریم جیبمون خالی شده این چه حکمتیه خدا سه سال چشم انتظاری بس نیس؟
بخدا نمیدونم چیکار کنم .ینی این لنروزول هارو بی دلیل خوردم. کسی میدونه امپول چی میدن؟ شما بگید چیکار کنم؟ چرا اخه اینجوری شد اخه حدایا دلت اومد شوهرمو شرمنده کنی جلوم؟ دلت اومد این ماه کلی اشتیاق داشتم ک خوب شدم اینارو بخورم برم دکتر ماه دیگه باردار میشم چقد امید چقد برنامه چجوری دلت اومد خدا .میگم شاید امپوله اچ سی جی بوده برم بگیرم بزنم. باز میگم سونو هم باید برم بزنم نتونم برم سونو....
بخدا موندم خیلی حالم بده خیلی عصبی ام از خودم از این زندگی از همه چی