2777
2789
عنوان

دیگه تکرار نشه😑

204 بازدید | 21 پست

چرا باید بخاطر حضور چندتا مرد خانومها از مطرح کردن موضوعات و دغدغههای خودشون توی یه فضای مخصوص پرسش و گفتوگو صرفنظر کنن؟ اینکه یه عده مرد هم وارد این سایت میشن، بعد ی خانم تاپیک میزنه بهش میگین عزیزم این تاپیک رو نزن یا،فلان حرفو نزن اینجا اقایونم هستن

خیلی بی ربطه دارین ازادی بیان رو ازش میگیرین فقد واسه دله مردایی ک اینجا عضو شدن اخه به اون چه

قرار نیست چون ممکنه یه مرد هم یه تاپیک رو ببینه، خانومها دیگه درباره بعضی موضوعات سؤال نپرسن یا تجربههاشون رو به اشتراک نذارن هر فضایی که برای پرسش و گفتوگو ساخته شده، باید امکان صحبت کردن رو برای همه فراهم کنه به جای اینکه بگیم «این حرف رو نزن چون ممکنه اقایون ببینن»، بهتره بگیم هر کسی که وارد این فضا میشه باید ظرفیت دیدن و احترام گذاشتن به حرفهای بقیه رو داشته باشه و به اون ربطی نداره دو تا مرد کامنت یا تاپیکشو میبینن چون اینجا اسمشه سایت زنان و بارداری بازم ک دارین خودتون رو محدود میکنین

به خاطر نر ها

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو عمرم اینقدر جدی نبودم😂😐

پر های منم ریخت بشر اصلا تو همیشه با طنزی فکر نمیکردم متن توعه🤣🤣🤣

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

پر های منم ریخت بشر اصلا تو همیشه با طنزی فکر نمیکردم متن توعه🤣🤣🤣

وایی😂😂😂

من وقتی عصبانی میشم جدی، میشم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

وایی😂😂😂من وقتی عصبانی میشم جدی، میشم

خوبهه😂😂🤍

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

واییی خدا سر چه چیز چرتی تعلیق شدی

از کجا میدونی🤣🤣🤣🤣🤣

سره چیز شوهر مردم تعلیق شدم

شانش منو میبینی بهشون بر خورد اونایی ک دو تایی بودن

تعلیقم کردن

بابا من برای اولین بار ی تاپیک جدی زدم

موضوع اصلیو ول کردین دارین شوخی موخی میکنین😭🤣🤣

از کجا میدونی🤣🤣🤣🤣🤣سره چیز شوهر مردم تعلیق شدمشانش منو میبینی بهشون بر خورد اونایی ک دو تایی بود ...

خوندم پیامتو بالاicon اینجا همینطوری هست حالا ی دوره میگفتن در مورد ی سریع چیزا حرف نزنید بچه اینجاست

خوندم پیامتو بالا اینجا همینطوری هست حالا ی دوره میگفتن در مورد ی سریع چیزا حرف نزنید بچه اینجاست

عاا خب ب ما چه بچه هست مسئولیتش باخودشه نه ما😐🤣

نباید بیان این سایت زیر هجده

(البته خودم پونزده سالم بود تاپیکای بد ایتجارو میخوندم) ولی من فرق دارم شما ها نیاین😐🤣