2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

182 بازدید | 22 پست

بچه ها همسرم مشکوک به زگیل تناسلیه وقت دکتر گرفتیم بریم برای یه کارشناس عکسشو واسه یه پیج فرستادم گفت زگیله و پرخطر اخه چطور گرفته خودش قسم میخوره که با کسی نبوده دارم دیوونه میشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگه باید کاری کنی منم مشکوک بودم دکتری که 39سال سابقه کاری داشت گفت هشتاد نود درصد رابطه جنسی ده بیست درصد راه های دیگه شایع ترینش لیزر..ژیلت مشترک،لبه استخر...

من یه دکتر گفت مشکوک به زگیلی پنج دکتر گفت نه نیستی هنوزم جواب ازمایشم نیامده ولی چون تعدادشون کم شد خیالم راحت شد زگیل نیست...

واقعا حق دارید من که زندگیم جهنم شده بود🥺انشالله برای شما وما میزنه منفی ...

دعا میکنم کسی مریض نشه وپولش کاسه دکتر نره😭

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

الزاما رابطه نیاز نیست.. فیزیکی هم منتقل میشه. با جسم آلوده در تناس بوده. سریع فریز کن

تا آزمایش نده چیزی قطعی نی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اخه اصلا تو این خط ها نیست خودش گفت بریم دکتر حتی گفتم بریم میخواد ازت بپرسه رابطه مکرر داشتی یا نه گفت بپرسه من راستشو میگم قسم خورد حتی از حرفم ناراحت شد که بهش شک کردم