2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

182 بازدید | 25 پست

بچه ها همسرم مشکوک به زگیل تناسلیه وقت دکتر گرفتیم بریم برای یه کارشناس عکسشو واسه یه پیج فرستادم گفت زگیله و پرخطر اخه چطور گرفته خودش قسم میخوره که با کسی نبوده دارم دیوونه میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استخر نرفته ؟

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

استخر هم میشه

وای ۱ بار رفتم دیگه نمیرم متنفر شدم 😖

یکی گفت رو پوستش یه چیزایی در اومده رفت دکتر تا خوب شد

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

به نظرت دروغ نگفته ؟

خودت بهش اعتماد داری ؟

مگه باید کاری کنی منم مشکوک بودم دکتری که 39سال سابقه کاری داشت گفت هشتاد نود درصد رابطه جنسی ده بیست درصد راه های دیگه شایع ترینش لیزر..ژیلت مشترک،لبه استخر...

من یه دکتر گفت مشکوک به زگیلی پنج دکتر گفت نه نیستی هنوزم جواب ازمایشم نیامده ولی چون تعدادشون کم شد خیالم راحت شد زگیل نیست...

واقعا حق دارید من که زندگیم جهنم شده بود🥺انشالله برای شما وما میزنه منفی ...

دعا میکنم کسی مریض نشه وپولش کاسه دکتر نره😭

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ضمنا اینم بگم اصلا به پیجا اعتماد نکن چون میخوان پک برات بفرستن با قیمت نجومی وکلاشن من کلاش حسینی تو همی نی نی سایت با یه عکس تارسریع گفت زگیله رفتم دکتر کلی بهم خندید گفت اینا زگیل نیست...

نوع پرخطر با آزمایش معلوم میشه چطور رو عکس گفته پدسگ حرومی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲