2777
2789
عنوان

میگ کات کنیم

233 بازدید | 15 پست

پرسیدم چرا وقتی انقد دنبالمی انقد زود پشیمون میشی چرا هی میگی کات کنیم میگ جدی نگیر مثلا میخام خودی نشون بدم

این حرف منطقیه بنظرتون؟؟؟

نه منطقی نیست

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاکش کن اگه گفت چرا بگو خواستم خودی نشون بدم

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

ن

زرمیزنه

آدم توی زندگی ممکنه با خیلی ها آشنا بشه،خیلی ها رو دوست داشته باشه و برای خیلی ها اهمیت قائل بشه ؛اما بین همه ی این آدمها ،گاهی یکی هست که فرق داره .یه جوری که حتی فکر جایگزین شدنش هم عجیب به نظر میرسه .نه از روی وابستگی ،فقط چون بعضی آدمها یک بار وارد قلب میشن و بعد از اون ،هیچکس دیگه شبیه شون نمیشه =)

نه

بهش بگو اما من جدی میگیرم

بار دیگه گفت ، بگو اوکی موفق باشی

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

من همیشه اینجور میگم میگم باشه هر جور راحتی بعد چن ساعت پیام میده که خوبی

به نظرم جدی برخورد کن

اینکه بیاد بگه کات بعد چند ساعت بعد بیاد که نمیشه

عزیزم طوری نشون بده که واقعا میری و اگر هم تکرار شد واقعا برو !

شما میگی اوکی هر طور راحتی اما دوباره چند ساعت بعد میری جواب پیام شو میدی

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

بلاکش کن اگه گفت چرا بگو خواستم خودی نشون بدم

😂🤦🏻♀️

وای کاش دوتا تاپیک آخر منم بخونید

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

😂🤦🏻♀️وای کاش دوتا تاپیک آخر منم بخونید

🤣

😂🤦🏻♀️وای کاش دوتا تاپیک آخر منم بخونید

متوجه اخلاقت شدم عزیزم اتفاقا کار درست رو شما میکنی منم موافقم باهات که حدو مرز داری برای خودت واین خیلی خوبه

کم سن و ساله؟

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

منم آخرین بار گفتم کات کنیم خاهش و التماس که نه نمیتونم

اعصابت رو از سر راه اوردی یا خودتو مسخره میدونی که آقا باهات بازیش گرفته وهی بگه کات کنیم .دو دقیقه بعد بگه نه .نمیتونم .نمیتونه گوه بخوره جلو دهن گشادشو بگیره و هی نگه کات کات ..من حوصله ی بازیچه شدن توسط همچین آدمهایی رو ندارم .بار اول بگه کات .میگم بهترررر

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔