2777

اره هم میتونی انلاین بخری از اپلیکیشن هم میتونی سکه پارسیان بگیری هم میتونی گرم طلا بگیری. گرم طلا اینجوری هست که یه طلا فروشی معتبر پیدا کن هر ماه یا عر لحظه از یه تومن تا هرچقدر دوست داشتی بهش میدی مثلا یادداشت میکنه انقدر سوت طلا پاری وقتی شد مثلا یه گرم میتونی بری یه چیزی بخری. در مورد اجرت گرم طلا از طلا فروش سوال کن حتما مثلا بگو یه گرم شد بعدش چطوری طلامو میدی با چه درصدی

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

اره من ۱۶ ساله خانه دارم . با همین مبلغا همیشه تا می بینم نمیخوامش پارسیان میخرم . خیلیا به چشمون نمیاد و میگن چیزی نمیشه و این حرفا ولی این پوله اگرهمبنجوری بمونه الکی خرج میشه ولی وقتی تبدیل میشه اقلا اندازه خودش پیشرفت میکنه واسه من که درامد ثابت ندارم خیلیم عالیه . هم پارسیان هم صندوق طلای آنلاین بورس میتونی با این مبلغا بخری . هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن من پارسیان بیشتر دوست دارم از جای معتبری که میشناسم میخرم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کذوم شهرین کجا معتبرهاز کجا بفهمیم کجا سکه های پارسیانش معتبره

من شیرازم . یه مغازه های طلا فروشی لینجا هست که از قدیم کارشون فقط خرید و فروش سکه بوده و سرشناس هستن توی شیراز . خودشون پارسیان هم میزنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚