2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 61 پست
من دادم خوب شد زیادم نباید بدی دوبار کلا دادم شاید ب بدنش نیفتاده یا نحوه ی پختنش درست نبوده باید سی ...

سیخ زد دیگه، بچه خوب نشد،

ولی در کل دنبلان هم خوب نیست پر از مریضیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وسط شب بیدارش کن بره جیش کنه شده دوبار یا سه بار یه مدت بعد عادتش از سرش میپره،چند ساعت قبل خواب نزار مایعات بخوره،گرمیجات مثل نبات بده

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

نگفتی تا چند سالگی خوب شد پوشک تا چند سالگی می کردی

تو بچگی دو سالگی از پوشک گرفتمش ولی برای شب ادراری پوشک نمیکردم شبا زیرش پلاستیک مینداختم، تا 12 سالگی هم خودش خوب شد شبا چند بار بیدارش میکردم میرفت دستشویی خوب شد دیگه

پوشک استفاده می کردی

اره وقتی میخواستیم بریم جایی .

از ی جایی ببعد ایزی لایف میبستم ، الانم خجالت میکشم که دارم میگم ولی خب شاید همین تجربه من بتونه به بقیه کمک کنه

همه راه هارو رفتم براش دکتر رفتیم دارو داد ، ولی اثر نداشت ی دکتر دیگه رفتیم اسپری داد کلا شاش بند شدم ، دارو طب سنتی هم استفاده کردم چندان تاثیری نداشت برام فقط سنش که رسید تموم شد خودش

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک