2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالش بود دختر یا پسر پوشک میشد

نگفتم پوشک میشد اما بچه دیدم تا هفت سال روز و شب ادرار میکرد

مادرش اینقدر ریلکس و خوب برخورد کرد

خود بچه از هفت سال به بعد هوشیار می خوابید تا وقتی جیش داشت، زود پامیشد میرفت دستشویی ،خودش خودش رو ترک داد

بسکه مادرش خونسرد و طبیعی برخورد میکرد

اگه سمت پوشک کردن بچه ی دوسال به بالا بری چون روحش رو نابود کردی در سنین بالاتر هم موقع اضطراب شب ادراری میگیره

یا جوان شد در موقعیت های استرس زا، خودش رو خیس میکنه

ولش کن، ناراحتش نکن و در سکوت و لبخند جاش رو عوض کن

ببینه شما ناراحت نیستی خودش و روحش دیگه جیش نمی کنه

پوشکش نکن هم زشته هم عادت میکنه نگهداره ول کنه توو پوشک.

شب قبل خواب ببرش دستشویی ، یه متر هم پلاستیک خیاری بگیر بنداز زیر تشکش.

حتی اگه خواب بود بغلش کن تا دم دستشویی ببرش بمون تا مثانه رو خالی کنه.

••••*••••

خوب چی کار کنم چند ساله نرفتم

خودتون تنهایی برید یا با مادری یا کسی که خیلی صمیمی هستید و از ماجرا اطلاع داره

به نظرم اگر با یه نفر که از وضعیت اطلاع نداره برید دخترتون بیشتر استرس میگیره وضعیت بدتر میشه

لطفا به هیچ وجه به بچه حرف بدی نزنی که گاهی ممکنه عصبی بشی اون سالی یه بار اشکالی ندارد و حق داری

اولا یه پلاستیک کریستالی بزرگ بخر بنداز زیر جای بچه هاشو زیاد جابجا نکن و اینکه از نه شب به بعد آب به بچه نده باش کاهو خیار توت فرنگی و اینجور چیزا ن هندوانه یا طالبی یا خربزه اینا بدتره

ببین باید از خواب خودت بگذری و بچه رو بیدار کنی از خواب مثلا اگر ساعت ده خوابید ساعت رو بزار روی زنگ ساعت یک بلند شو و بچه رو ببر سرویس این کار رو باید یکماه انجام بدی باید وقت بزاری تا خواب بچه و مثانه رو شرطی کنی

دونه دنبلانه گوسفند بخر سیخ کن بده بخوره دیگه شب ادراریش کلا تموم میشه برات

من پسرم بچگی شب ادراری داشت، شوهرم اومد دنبلان بهش داد من گفتم این آشغالا چیه میدی بچه، گفت برای شب ادراری گفتم برو بابا همش الکیه، بعد از اون هم چند بار بهش داد ولی واقعا هم هیچ تغییری نکرد آخرش حرف من درست بود

من پسرم بچگی شب ادراری داشت، شوهرم اومد دنبلان بهش داد من گفتم این آشغالا چیه میدی بچه، گفت برای شب ...

من دادم خوب شد زیادم نباید بدی دوبار کلا دادم شاید ب بدنش نیفتاده یا نحوه ی پختنش درست نبوده باید سیخ بزنی