2777
عنوان

عشق دوم🫥

84 بازدید | 13 پست

یه آقا پسری رو حاجی ما باهاش یه مدتی حرف زدیم و اینا آشنامون بود تقریبا و اینکه یه بار عاشق شد و بعد از سه سال که از اون جدا شد اومد سمت من حتی خودش گفت نمیدونم چرا و چطوری یدفعه اومدم سمت تو حقیقتتا خودمم نمیدونم چرا باهاش حرف میزدم چون اولین بار بود با یه پسر تو پی وی حرف میزدم و اینکه کلی حرف میزد که اگه میخوای تو هم بیای ولم کنی و اینا نیا من از احساسات خودم خبر دارم اگه بیای و عاشقت بشم دیگه نمیتونم و ...بعد من ازش پرسیدم تو که عاشق یه نفری چطور میتونی از یه نفر دیگه خوشت بیاد اصلا؟؟گفت که من پذیرفتم که اون دیگه مال من نیست و گفت حقیقتا دروغ بهت نمیگم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم ....(و اینکه دیوونه ی اون دختره است )بنظرتون دلیل همچین حرفی که زد چیه؟؟؟اصلا مگه عشق دومی هم وجود داره؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر قلب فقط یه بار عاشق میشه

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿