2777

روغن ارگان وهسته ی انار خودم نتیجه گرفتم

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

عزیز دل شما با هیچ محصولی نمی تونید ذات پوست رو تغیر بدی

رنگدانه های پوست شما گندمیه

البته هستن روش هاس مثل آمپول و قرص و.. که عوارضش به شدت زیاده 💖🙏

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی...مشکل پوستی داشتی خبرم کن....از آسمون طلا میباره🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روغن ارگان وهسته ی انار خودم نتیجه گرفتم

خوشگل خانومی روغن های طبیعی اگر بدون رقیق کننده ها استفاده بشن باعث منافذ باز یا به اصطلاح پوت پرتغالی میشن

مواظب باشید 🥰🙏

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی...مشکل پوستی داشتی خبرم کن....از آسمون طلا میباره🩵

خوشگل خانومی روغن های طبیعی اگر بدون رقیق کننده ها استفاده بشن باعث منافذ باز یا به اصطلاح پوت پرتغا ...

من پنج ساله استفاده میکنم راضی هستم

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

من پنج ساله استفاده میکنم راضی هستم

خداروشکر عزیزم

شما حتما جس پوست مقاومی دارید وگرنه استفاده از روغن ها در طولانی مدت منافذ باز میاره لک های صورت میاره و پوست رو هم کدر میکنه