2777
2789

مصی جون

آدمای زیادی رو دیدیم که این سبکی بودن و عمل کردن به نظر من جالب نشده شما بد به دلت راه نده دکتر خوب پیدا کردی؟

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی...مشکل پوستی داشتی خبرم کن....از آسمون طلا میباره🩵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزرگه اخه چیکارش کنم پس

عزیزم قبلنا توی فیسبوک نشون میداد با گواشا فرم میدن

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی...مشکل پوستی داشتی خبرم کن....از آسمون طلا میباره🩵

گواشا چیه

عزیز دل سنگ ماساژ کره ای هستش که باعث خوش تراش شدن صورت عالیه حالا فرم دادن به بینی باشه، زاویه سازی باشه، یا باز کردن چین و چروک

چیکارش کردی

عمل کردم پنج ماهه

ببین نباید توقع داشته باشی مث بینی های استخونی خیلی تر و تمیز دربیاد، ولی خب خوب میشه

من خودم خیلی دوست داشتم کوچیکو قشنگ تر بشه اما خب نشد و بینی من قابلیت اینو نداشت و خیلی از دکترا عملم نمیکردن میگفتن گوشتی تغییر نمیکنه

ولی خب حداقل الان صورتم طبیعی تر شده و بینیم تو ذوق نمیزنه ، شاید الانم مورد پسند خیلیا نباشه ولی همین که چهرم تغییر کرده و کوچیکتر از قبل شده و فرم گرفته تا حدودی راضیم