2777
عنوان

منم دارم

82 بازدید | 5 پست

بقیه دارن عشق و حال میکنن منم یاد تو افتادم باز و گریم گرفته و اشکام داره مسابقه میده چشامم میسوزه ها یادته میگفتی قول بده گریه نکنی ؟! چیا بهم گفتی شب آخری شد تلافی همه اون مدتی که بهم محبت کردی :) مگه من چیکارت کرده بودم چقدر بد بودم آخه 💔....گفتی مهم نیست حتی دلت بشکنه ولی من حتی اونجام فکر سردردای تو بودم .... پارسال این موقع بود عکستو واسه اولین بار دیدم انکار میشناختمت انقدررفتی اومدی که آخر موقع حرف زدن باهات لبخند از لبام نمیرفت ....ینی همش دروغ بود !؟

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرم و خستگی چشمات .... :)💔 گه تو شانس من گه

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

اره تجربه سن حساس و هورمون و تکامل

خواهشا چرت نگید من بچه نیستم واقعا سنمم کم نیست