2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گریه کن خودتو سبک کن .بسپارش بخدا بعدها بدترین شکل نشونت بده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

گریه کن خودتو سبک کن .بسپارش بخدا بعدها بدترین شکل نشونت بده

با خدا قهرم دیروز رفتم امام زاده نامه نوشتم بخدا فقط گله کردم نامه انداختم تو ضریح امدم

با خدا قهرم دیروز رفتم امام زاده نامه نوشتم بخدا فقط گله کردم نامه انداختم تو ضریح امدم

چه کار خوبی کردی افرین .ماها هممون تو مشکلات گاهی شده حتی ماها با خدا قهر کنیم بابا ماهاا ادمیم .دلمون میشکنه .داغون میشه .باخدا قهر کن اشتی کن .فقط بگو بهم نشون بده برام خدایی کن 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

خسته شدم 😔

هممون خسته ایم باور کن .فقط نای گفتن نداریم .💔