2777
عنوان

قربونت برم🫂

41 بازدید | 8 پست

الهی قربونت برم که اینقدر دلت گرفته... 🥺

میدونم چقدر سخته وقتی آدم دلش گرفته و کسی نیست که فقط بگه «درک میکنم، اشکالی نداره». اومدم بهت بگم عزیزدلم، هیچ ایرادی نداره اگه الان حوصله هیچی رو نداری

مجبور نیستی همیشه قوی باشی، مجبور نیستی همیشه اوکی باشی.

حق داری که الان بهم ریخته باشی دورت بگردم، غصههات رو بریز توی این تاپیک و هر چی که رو دلت سنگینی میکنه همینجا میتونی بگی. فقط میخوام بدونی که هستی و بودنت خیلی ارزشمنده و تنها نیستی

اگه الان حالت خوب نیست، بدون که حق داری...

همیشه نباید کوه بود، گاهی هم باید بارون شد و بارید 🌧️

از همینجا میبوسمت و بغلت میکنم قشنگِ خواهر 🫂💋

کاش هیچوقت با اون ادم آشنا نمیشدم که الان انقد زندگی به کامم تلخ بشه و سختی بکشم

ارزش این همه سختی و غم رو نداشت

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش هیچوقت با اون ادم آشنا نمیشدم که الان انقد زندگی به کامم تلخ بشه و سختی بکشمارزش این همه سختی و ...

میفهمم عزیزدلم

خیلی سخته ک آدم ببینه بهترین روزای عمزشو صرف کسی کرده که لایقش نبوده

ولی قشنگ ِ من ، اینو بدون اون آدم اشتباه، فقط ی تجربه بود نه کل زندگی ِ تو

توهنوز هم کلی فرصت داری تا خودتو دوباره پیدا کنی

اون آدم فقط ی رهگذر اشتباه بوده که الان رفته

ولی تو هنوز خودتو داری

الان فقط ب قلبت فرصت بده ک آروم بگیره

اصلا هم دیگه ب این فکر نکن ک چرا اون زمانو هدر دادم

فقط ب این فک کن ک بالاخره تموم شد و الان دیگه دست خودت میتونی ایندتو قشنگتر بسازی

میفهمم عزیزدلمخیلی سخته ک آدم ببینه بهترین روزای عمزشو صرف کسی کرده که لایقش نبودهولی قشنگ ِ من ، ای ...

ممنونم از همدردیت

🙂❤️

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

حستو با تمام وجود درک میکنم دوسداشتم بدون هیچ حرفی فقط بغلت کنم :)

فدات شم خواهری :)