2777
2789
عنوان

عمل لوزه 1405

140 بازدید | 6 پست

عزیزان این تاپیک رو زدم بخاطر اینکه همه از عمل لوزه بد گفته بودن اینجا .من یکسال از ترسم نرفتم اینقد که تجربه ها وحشتناک بود .الان خودم ۵ روزه عمل کردم فقط دوبار مسکن استفاده کردم .کاملا درد قابل تحمله.اصلا هم افتضاح نبود.سنگ لوزه داشتم ۳۸ سالمم هست تا الانم وزن کم نکردم از همون روز اول هم حتی سوپ و فرنی میکس سرد خوردم.فقط بستنی و ابمیوه نخوردم که ضعیف بشم.درد فقط موقع قورت دادن اونم زیاد نیست.مشکل بوی بد دهان هم داشتم که هنوز نمیدونم حل شده یا نه چون تو دهنم زخمه دکتر گفت تا وقتی زخم ها خوب بشن دهنت ممکنه بو بده .که مال من الان خیلی خیلی کمه .قبلا که افتضاح بود.ولی کاملا میفهمم نفسم الان بونداره.بعد دوره نقاهت میام بهتون میگم.

سلام عزیزم میشه لطفا در خواست دوستی منو قبول کنید.🙏🏻

چه جوری وقت جراحی گرفتید؟

پزشکتون کی بود؟

هزینه جراحی چقدر شد؟

و پزشک بجز هزینه بیمارستان زیرمیزی هم گرفت ازتون؟ و چه قدر؟

من ۲ ساله که باید جراحی اورژانسی لوزه انجام بدم ،منتها پیش هر کدام از پزشک های میلاد که میرم از ۴۰ میلیون تا ۱۲۰ میلیون دستمزد عمل می خوان، بجز هزینه بیمارستان.با اینکه بیمه تامین اجتماعی هم هستم.

ممنون میشم درخواست دوستیم رو قبول کنید و در این مورد راهنمایی بیشتری به من بدید واقعا زندگیم کاملا تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته😔😔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام وقت بخیر من سه شنبه 240شهریور پسرم رو عمل کردم واقعا اذیت شد و بیشتر از اون چیزی که میگن سخته البته کودک توانش کمه جوری که پشیمون شدم

دختر عزیزم ۱۰ سال و پسر گلم ۸ سال⚘

سلام وقت بخیر من سه شنبه 240شهریور پسرم رو عمل کردم واقعا اذیت شد و بیشتر از اون چیزی که میگن سخته ا ...

بچه با بزرگسال فرق میکنه.برا بزرگسال کاملا قابل تحمله .البته خواهرزاده ام عمل کرد فقط سه روز اذیت بود

بچه با بزرگسال فرق میکنه.برا بزرگسال کاملا قابل تحمله .البته خواهرزاده ام عمل کرد فقط سه روز اذیت بو ...

البته پسر منهم سه روز اذیت شد ولی حسابی درد داشت

دختر عزیزم ۱۰ سال و پسر گلم ۸ سال⚘