2777
عنوان

دوست حسودددددد

146 بازدید | 21 پست

بچه ها من با یکی ۱۴ساله که دوستم اونا اول خیلیییی سطح زندگیشون پایین بود خونواده ی من به اون کمک میکردن حتی اوایل التماس میکرد که باهاش دوست شم قصد ترحم ندارم ولی این دختر خیلییییی پرو از همون بچگی من هر کاری میکردم اونم فردا همون کار انجام میداد به حدیییییی کاراش زننده اس که حرصمو دراورده از همه ی ایده های من استفاده میکنه من میرم تجربی اونم میره من میرم لاین ارایشی یاد میگیرم اونم میره استوریاشم از من تقلید میکنه با هر کی دوست میشم میره میچسبه بهش و نمیزاره دیگه دوست باشیم من و خونوادم فقط وفقط اینارو حمایت کردیم تا بحال ولی نمیدونم این چرا اینجوریه چرا گذشتشو فراموش کرده و الان فکر میکنه از منم بالاتره

حتی اگه بفهمه میخوام برای کنکور تلاش کنم پزشکی قبول شم اونم از فردا شروع میکنه به خوندن

شما با همچین ادمی چیکار میکنید من دیگه واقعا حرصم میگیره از کارای چندشش😐💔

کات کن

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خوب نیست سطح مالی کسی را قضاوت کنید

اگر روی مخت هست باهاش کات کن من مجبور شدم با یه همدانشگاهیام بعد از ۳ سال دوستی کامل کات کنم خیلی حسودی میکرد و در اعمالش اذیت میکرد خدا کمکش کنه

کات کن

بیخیال نمیشه این دختر همش میاد میچسبه به من خیلییییی دورو و زرنگه با همه میخنده ولی زیراب همه رو میزنه

تو مدرسه میاد میچسبه به من که تو دوستمی تو قلبمی ولی به این نیت که نزاره من درسو بفهمم و نمره ی خوب بگیرم ازدواجم کرده ولی چون من درس میخونم اونم باید بخونه

بهش دروغ بگو😂بگو میرم فلان رشته بعد به چیز دیگه انتخاب کن😂😂

من دیگه انتخاب رشته کردم الان دوازدهمم ولی نمیدونم از کی پرسیده بود فهمیده بود من میرم تجربی اونم اومدم تجربی😐😐

عزیزم خوب نیست سطح مالی کسی را قضاوت کنید اگر روی مخت هست باهاش کات کن من مجبور شدم با یه همدانشگاهی ...

من اولشم گفتم که قصد ترحم ندارم الانم وضعیت مالیشون خوب شده ولی اخه چرا گذشتش و فراموش کرده حتی به خودش اجازه میده که بعضی جاها منو کوچیک کنه در صورتی که هنوز که هنوزه از وسایلی که من بهش دادم استفاده میکنه و ما همیشه میگفتیم گناه دارن