2777
عنوان

ناراحتم

103 بازدید | 15 پست

من ۱۶ روزه عمل بینی کردم ۴ روزه طبق گفته دکترم ماساژ بینی شروع کردم دکترم فشاری که موقع ماساژ به بینیم واقعا شدید و زیاد بود من همون فشار باید مدادم و روزانه به فاصله دوساعت یه بار بدم اما چون گاهی واقعا درد دارم نا خود اگاه فشاری که میدم کمتر میشه

امروز که نگاه میکردم نا محسوس یکمی ورم کردم خیلی ناراحتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش میترسم نکنه بخاطر اهمال کاری تو ماساژ باشه دست خودکم نیست دردم میگیره میترسم اسیب ببینه

نترس گلم

بینی من با وجود استخونی بودن یک سال ورم داشت

هر دفعه یه طرفش ورم میکرد سوراخ ها نامتقارن بودن

سعی کن طاق باز بخوابی

و ادویه و نمک کم مصرف کنی

ورم یه امر طبیعیه تو عمل بینی که فقط با گذر زمان ازبین میره

و اما تظاهر به شادی، رنجی است ژرف تر از خود اندوه

همش میترسم نگنه بخاطر اهمال کاری تو ماساژ دادنه دست خودم نیست واقعا درد داره میترسم اسیب ببینه

ماساژ طبق گفته دکتر انجام بده تا ۶ ماه کلا ورمش زیاده. برای من دکتر یه جوری ماساژ میداد از بینیم خون میومد اونقدر که درد داشت

ولی من اینو خوب فهمیدم که آدم میتونه از دلتنگی یکی به جنون برسه و هیچ سراغی ازش نگیره

غصه چی آخه؟ ورم دیگه

اخه نداشت

یعنی دکتر من این اعتقاد داره نباید ورم کنم یه قالب داده بهم میگه اگه کامل نشینه تو دماغت یعنی ورم کردی امروز گذاشتم دیدم خیلی نامحسوس قسمت پایینش رو هوا میمونه اعصابم خورد شد

شما ماساژ میدادی؟ ندم یه درده بدم یه درد دیگه

ماساژ طبق گفته دکتر انجام بده تا ۶ ماه کلا ورمش زیاده. برای من دکتر یه جوری ماساژ میداد از بینیم خون ...

وایی مال منممم

دقیقا همون فشار میدادی ؟ من خیلی دردم میاد نمیتونم همون فشار بدم خاک تو سرم

اخه نداشت یعنی دکتر من این اعتقاد داره نباید ورم کنم یه قالب داده بهم میگه اگه کامل نشینه تو دماغت ی ...

گفت ماساژ بده من ندادم

حتی چسب هم کامل نزدم فقط سه هفته

الان دماغم هیچ ایرادی نداره

دماغ بدون ورم محاله

و اما تظاهر به شادی، رنجی است ژرف تر از خود اندوه

گفت ماساژ بده من ندادم حتی چسب هم کامل نزدم فقط سه هفتهالان دماغم هیچ ایرادی ندارهدماغ بدون ورم محال ...

خوشبحالت من ماساز ندم ورم کنم خود دکتر ماساژ میده که عذاب الهیه ماساژ خودش استخونامو میشکونه رسما

چه عالی عزیزم

وایی مال منمممدقیقا همون فشار میدادی ؟ من خیلی دردم میاد نمیتونم همون فشار بدم خاک تو سرم

نه من توی خونه مثل دکتر ماساژ نمیدادم عادی یکم فشار میدادم فقط توی مطب خودش هفته ای دو بار انجام میداد

ولی من اینو خوب فهمیدم که آدم میتونه از دلتنگی یکی به جنون برسه و هیچ سراغی ازش نگیره