2777

من بدبختترین آدم دنیام ! از هر دردی از یک دانگ تا شیش دانگشو دارم !☺️

میگرنم که کمکم شروع میشه درد از یه گوشه سرم شروع میشه و تا یه دور کامل تو سرم نزنه خوب نمیشه! حالا یک دور زدن برای جناب میگرن از یک روز تا دو سه روز طول میکشه!☺️

تو این مدت از نور متنفرم و فقط تاریکی مطلق! از بوی غذا همینطور ! از سر و صدا همینطور ! تار میبینم و حالت تهوع میگیرم !☺️

هیچی ام نمیتونه کاری کنه بجز خواب !☺️

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

من بدبختترین آدم دنیام ! از هر دردی از یک دانگ تا شیش دانگشو دارم !☺️میگرنم که کمکم شروع میشه درد از ...

پس مال شما چشمی نیست من وقتی میزنه به چشمم بالا میارم و بعد سردرد میشم و خواب اصن ب چشم نمیاد فقط باید بیدار باشم و اینا رو ببینم و بمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس مال شما چشمی نیست من وقتی میزنه به چشمم بالا میارم و بعد سردرد میشم و خواب اصن ب چشم نمیاد فقط با ...

دور از جونت . چرا دیگه !☺️ منم گفتم که میزنه به چشمم و تار میبینم ! اما خدارو شکر که میتونم بخوابم.

انشاالله حال شما هم خوب میشه 🙏

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.