2777
2789

لطفا بهم کمک کنین واقعا دیگه موندم شما در برنامه کودک خودتون چه غذاهایی گنجوندین
مثلا صبحانه نهار شام
خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
من دخترم 13 ماههش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اش حلیم کال جوش تخم مرغبا شیره انگور نون شیر  کته با بلدرچین ابگوشت اشکنه  نون محلی حلوا شیربرنج شله زرد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اش حلیم کال جوش تخم مرغبا شیره انگور نون شیر  کته با بلدرچین ابگوشت اشکنه  نون محلی حلوا ش ...

اخه بدبختی اینجاست غذای مارو نمیخوره.کره مربا .نون.پلو.سوپ.عدس.سبزی.کدو.پوره سیب زمینی و هویج و ماهیچه و سوپ. مرغ آب پز اصلا نمیخوره.آخه دیگه چی میمونه تا بهش بدم

اش حلیم کال جوش تخم مرغبا شیره انگور نون شیر  کته با بلدرچین ابگوشت اشکنه  نون محلی حلوا ش ...

کال جوش و چه جوری درست میکنن.....شیره انگور و چه جوری بهش بدم

کال جوش و چه جوری درست میکنن.....شیره انگور و چه جوری بهش بدم

روغن حیوانی با نعنا خشک پودر شده با پودر پسته گردو یکم زرد چوبه بریز پیاز یکم باهم سرخ بشه از قبل دوقاشق ماست چکیده یا کشک با اب هم بزن بعد ک موادش یذره سرخ شد ابو کشک قاطی کن بزار با شعله متوسط غلیظ بشه بعد ک سرد شد نون توش تیلیت کن بده بخوره پسره من دیونه این غذاس

تخم بلدرچین ابپز کن بعد شیره انگور با اب رقیق کن یکم بزار روگاز با روغن حیوانی یکم از ابش تبخیر بشه بعد ک سردتر شد زرده هارو توش اه کن نون تیلیت کن بخوره

از نونوایی ی دونه خمیر بخره از قبل روغن زرد چوبه پودر پسته کنجد باردوم ارد جوانه گندم باهم قاطی کن ب اندازه سه دقیقه با شعله کم بزار روگاز  بعد این موادو خوب با خمیر قای کن خمیر ب تیکه های کوچیک گرد تقسیم کن بزار تو فر مثل کیک بپزه وقتی پخت تو سفره بزار تا نرم بشه بعدشم بزار تو یخچال بجای بیسکوییت بخوره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ب جای مرغ از بلدرچین استفاده کن هم طبیعتش گرمه هم گوشتش ی مدلیه که به جای ریشه ریشه شدن مثل نون ریز و پودر میشه بچه ها راحتر میخورنش