من دوروز پیش زدم منفی بود این ماه فک نمیکردم باشم ماه های پیش علامتام بیشتر بود
بعد اینکه به علائم زیاد توجه نکن..چون بدنا باهم متفاوته...من این ماه همه علائم بارداری جز حالت تهوع رو دارم...اما بی بی منفیه...علائمی دارم که اصلا توو این مدت ازدواجم نداشتم این شد فکرم رفت سمته بارداری....
و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اگه خط بیبی چک تو 4دقیقه ی اول بیفته صد درصد مثبته اما اگه طول بکشه مثبته کاذبه...این درمورد مارک مد ...
نمیدونم چرا یه سری از مدیکور بد میگن ولی من تو اطرافیانم خیل یا استفاده کردن کاذب ماذب نداشته البته تجربه شم ام محترمه من تاحالا ندیدم چن دیقه بعد بیفته همون لحظه یا مثبته یا منفی حالا خدا کنه واسه استارتر مثبت واقعی بشه
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰