2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ستایش فرزند طیبه میخوام بدونم به آقای علیرضا فرزند زهرا میرسم یا نه

فا ل ابجد رسیدن و ازدواج

دختر: ستایش، دختر طیبه

پسر: علی، پسر زهرا

حساب ابجد:

ستایش = ۷۷۱

طیبه = ۲۶

جمع = ۷۹۷

باقیمانده بر ۱۲ = ۵

طالع ستایش: اسد

علی = ۱۱۰

زهرا = ۲۱۳

جمع = ۳۲۳

باقیمانده بر ۱۲ = ۱۱

طالع علی: دلو

تعبیر سنتی:

میان این دو نفر کشش و علاقه دیده میشود، اما رسیدن به یکدیگر بدون مانع نیست. در مسیر رابطه ممکن است تأخیر، دودلی یا دخالت اطرافیان وجود داشته باشد، ولی راه کاملاً بسته نیست.

ستایش در این طالع احساسیتر و حساستر دیده میشود و برای اطمینان از رابطه اهمیت زیادی قائل است. علی مستقلتر است و ممکن است احساساتش را همیشه بهراحتی نشان ندهد. همین تفاوت میتواند باعث سوءتفاهم شود.

از نظر ازدواج، این دو طالع «متوسط رو به خوب» هستند. اگر علاقه دوطرفه باشد و هر دو برای رابطه تلاش کنند، امکان رسیدن و تشکیل زندگی وجود دارد.

دخالت خانواده یا حرف دیگران میتواند یکی از موانع این رابطه باشد. بهتر است مسائل خصوصی رابطه را با افراد زیادی در میان نگذارند.

در مورد آینده، نشانه تأخیر دیده میشود، اما نشانه بسته بودن کامل راه وجود ندارد. ممکن است بعد از یک دوره فاصله، بلاتکلیفی یا نگرانی، دوباره ارتباط و نزدیکی ایجاد شود.

نتیجه فا ل:

بله، از نظر تعبیر سنتی امکان رسیدن این دو نفر وجود دارد، اما راهشان کاملاً آسان نیست و احتمال تأخیر یا مانع در مسیر دیده میشود.

عشق: خوب

کشش: خوب

ازدواج: متوسط رو به خوب

مانع: دارد

دخالت اطرافیان: ممکن است

آینده: مثبت با تأخیر

حکم نهایی فا ل: به هم میرسند، اگر علاقه دوطرفه باشد و در برابر موانع و حرف دیگران کوتاه نیایند.

دختر مازندران

من درخواست قبول نمیکنم یکی قبول کردم تا آخر عمر درس عبرت شد برام یه حرف زد اکم تعلیق سیاه خورد

نمیشه احترام بذاری یه دقه بیای تو تاپیکی که خودت توش نظر دادی؟

فا ل ابجد رسیدن و ازدواجدختر: ستایش، دختر طیبهپسر: علی، پسر زهراحساب ابجد:ستایش = ۷۷۱طیبه = ۲۶جمع = ...

فقط از خدا میخوام خوشبخت ترین دو عالم بشی دست به خاک میزنی فقط طلا بشه هیچ وقت و هیچ وقت غم نبینی دست به خاک میزنی طلا بشه و خوشبختی از همه جا برات بباره