2777
عنوان

حاملگی

180 بازدید | 35 پست

من عقد کردم (باکره ام) ممکنه بدون دخول شاید تا سرش بازی کردن با پیشاب بارداری رخ بده؟

اینم بگم روز هفتم پریودیم بود

خونریزی نداشتم اصلا

لطفا بگید استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه رعایت کنید

خب عقد کرده زن و شوهرن

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

خب عقد کرده زن و شوهرن

عزیزم اره درسته عقد کردن ولی خب ممکنه بخوان طولانی بشه عقدشون ممکنه تا جور کردن جهیزیه ش یکم طول بکسه اونوقت سختشون میشه یا باید عجله عجله با قرض و قولع جهاز کامل کنن و برن یا خونه باباش زایمان کنه وگرنه لحاظ شرعی که مشکلی نداره.

یه خانومه هست تو نی نی سایت تمیدونم تاپیکاش دیدی یا نه روزی هزار تا تاپیک میزنع که عقده میخواد جدا بشه.خب ممکنه خطایی نکرده خواستن جدا بشن اونوقت هم بکارتش از دست داده باشه هم حامله باشه یا سخت میشه شرایط یا مجبور میشه بسازع

کی اخه دوست داره تو عقد باردار شا

کسی دوست نداره

ولی خب رابطه سطحی داشتن طبیعیه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡