2777
عنوان

تربیت فرزند

130 بازدید | 18 پست

یه خواهر دارم ۸ سالشه با این نسل زیادددر ارتباط بودم وقتی مدرسه میرفتم از دم مدرسشون رد میشدم حرف های فاجعه میشنیدم نسبت به سنشون چیکار کنم شبیه اونا نشه؟🥲

نگرانشم واقعا یا از دبستان میومدن بیرون کتاب فارسی چهارم دبستان دستش بود گفت خاله یه دقه کیفمو نگه میداری خط چشم دراورد از کیفش بکشه😐😐

.کلا چه کارایی براش کنم شبیه این بچه ها نشه چون فاصله سنیمون زیاده خیلی وقتا بهم میگه کاش همسن من بودی باهم بیشتر بازی میکردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه نمیشه کاری کرد فقط بهش نصیحت کن زمانه اینطوری فریب نخور چون هر لحظه نمیشه باهاش بود

💔درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند 💔 معنی کور شدن را گره ها می فهمند، سخت بالا بروی ساده بیائی پائین ، غصه تلخ مرا سر سره ها می فهمند😔 لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

از مشاور کمک بگیر

نینی سایت اخرین جایی که ازش بابت تربیت بچه باید کمک بگیری

اغلب در این سایت میگن بچه رو بزن زندانی کن و گوشی رو ازش بگیر تا دخترِ خوبی باشه

و روان بچه رو فدای چیزهای پوچ میکنن

باهاش خیلی خیلی دوست باش ولی یه چیزایی به کنترل مادر هم بر میگرده و فقط دست تو نیست . مثلا بچه ۸ ساله خط چشم از کجا اورده و این که یقینا اینستا در دسترسشه که این چیزا رو دیده و ملکه ذهنش شده . اگر بتونس باهاش دوست بشی که ازت تاثیر بگیره شاید بتونی تا حدودی روابطشو و تفکرشو اصلاح کنی ولی مهم خانواده هست چون اونا اثر اصلی رو دارن و نظارت روی دوستاش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دیگه نمیشه کاری کرد فقط بهش نصیحت کن زمانه اینطوری فریب نخور چون هر لحظه نمیشه باهاش بود

انقدر نسلشون عجیب شده میترسم نصیحت کارساز نباشه دارن دنیای کودکانه بچه هارو خراب میکنن نمیدونم به خدا چیکار کنم

باهاش خیلی خیلی دوست باش ولی یه چیزایی به کنترل مادر هم بر میگرده و فقط دست تو نیست . مثلا بچه ۸ سال ...

به خدا یه نسلین تا ندیده بودم باورم نمیشد😐یه فحش هایی دم مدرسه میشنیدم که نه خودم نه دوستام معنیشو نمیدونستیم هر مدرسه ایم پرس و جو میکنم همینن دیگه نمیدونم چیکار کنم

یعنی قشنگ ریخت و قیافه هاشون شبیه دخترای دبیرستانیع

مدرسه درست حسابی و روابط خانوادگی با ادمهای دزست.مثلا چون فاصله زیاد دازین مراقبت رفتار و حرفاتون با ...

مدرسه هرچی پرس و جو میکنم همشون همینن نمیدونم چیکار کنم

مادرمم زیاد براش مدرسه مهم نیست میگه به خود بچه بستگی داره ولی من نمیخوام دنیای کودکانش و یسری بچه خراب کنن

به خدا یه نسلین تا ندیده بودم باورم نمیشد😐یه فحش هایی دم مدرسه میشنیدم که نه خودم نه دوستام معنیشو ...

به هر حال این که میشنوه و می بینه یه حقیقته ولی این که انقدر در تربیت خونه غنی باشه که بدونه چه چیزهایی در خونه شون حریم و خط قرمز هست و کسی مثل شما نقش یه دوست امین رو براش داشته باشه که راحت باهاش حرف بزنه راحت حد و حدود رو باهاش چک کنه و از طرفی در کنار شما بتونه بهش خوش بگذره و ببینه لزوما لازم نیست ادم جلف و سبک باشه تا بتونه شاد باشه اینا مفاهیمیه که همه شون کار میبره و کار یه روز دو روز نیست ولی نقش اصلی با مادره که متاسفانه دیدم نوشتی به این بهانه که دیگه همه جا همینن تلاششو رها کرده . بچه ای که توی خونه توجیح میشه فرق داره با بچه ای که رها شده تا خودش تجربه کنه و فرق داره با بچه ای که همون چیزا رو توی خونه و توی گوشی و رفتار مادرش هم می بینه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚