2777
عنوان

لنز گذاشتن

77 بازدید | 15 پست

به نظرتون کسی که چشماش ضعیفه خیلی و لنز طبی رنگی میزاره ضایعست؟ مثل قهوه ای روشن؟ یه سریا میگن اعتماد به نفس نداره یا اگر رنگ چشای خودشو ببینن فرار میکنن و...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من میزارم ابی سبز قهوای طبی رنگی میزارم عینک نزنم ولی سبزابی بم نمیومدخیلی ضایع بودچشم خودم نیس عسلی قهوای میزارم مشخصه بازولی قشنگ خیلیالنزمیزارن دوسدارن

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

به کسی چه اخه . اگر طبیعی باشه شیکم هست

آخه مثلا یکی میگفت که وقتی رفتن خواستگاریدختره رنگ چشاشو دیدن برگشتن، یکم چهره رو شاید تغییر بده ولی آدمی که با لنز قشنگه بدون لنزم قشنگه خب

بخاطر همین چیزا استرس میگیرم من چشمام ضعیف الان بخاطر کارم شرایط عمل کردن ندارم از طرفی هم عینک دوست ندارم مجبورم از لنز استفاده کنم

من میزارم ابی سبز قهوای طبی رنگی میزارم عینک نزنم ولی سبزابی بم نمیومدخیلی ضایع بودچشم خودم نیس عسلی ...

من یه عسلی طبیعی میزارم، خیلیا فکر کردن چشم خودمه ولی بهشون گفتم لنز هست از طرفی مجبورم چون چشمام خیلی ضعیفه اگر نزارم چیزی نمیبینم

آخه مثلا یکی میگفت که وقتی رفتن خواستگاریدختره رنگ چشاشو دیدن برگشتن، یکم چهره رو شاید تغییر بده ول ...

خب خیلیا ممکنه ملاکشون چشم رنگی و روشن باشه اصلا کل قیافه مهم نباشه براشون . اونی که بخاطر یه رنگ چش میاد همون بهتر کنسل بشه .

ولی اگر حساسی که خود واقعیتو ببینن بی رنگشو بذار

وا اینحرفاچیه نه اصلا من فقط از درد و سوزشش بدمیاد 😅 و حس سنگینیش

من برند خیلی خوب میگیرم و قطره های گرون استفاده میکنم که اذیت نشم آخه یه سریا میگن حتما اعتماد به نفس نداره یا چشای خودشو ببینن فرار میکنن و....

خب خیلیا ممکنه ملاکشون چشم رنگی و روشن باشه اصلا کل قیافه مهم نباشه براشون . اونی که بخاطر یه رنگ چش ...

خیلی تغییرم نمیده اما رو صورتم میشینه، چون بورم هستم ولی خب بیشتر میخواستم بدونم بقیه چه دیدگاهی دارن.

من برند خیلی خوب میگیرم و قطره های گرون استفاده میکنم که اذیت نشم آخه یه سریا میگن حتما اعتماد به نف ...

خب گوه میخورن.. پولشو داری و توانشو داری و دوست داری ب کسی چ؟ حسودی میکنن معمولا باکیت نباشه

تواین دوره همه لنزمیزارن چ ربطی داره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب گوه میخورن.. پولشو داری و توانشو داری و دوست داری ب کسی چ؟ حسودی میکنن معمولا باکیت نباشه تواین د ...

مثلا یکی از دوستام تا منو می بینه میگه وااای چقدر آرایش داری نچرال و... بعد خودش یه جای دست نخورده نداره تو صورتش فیلر لب، چونه گونه، عمل بینی، کاشت مژه میکروبلیندیگ در حالی کهمن حتی به صورتم دست هم نزدم ابروهامم بر نمیدارم نمیدونم چرا ولی اطرافم پر از این آدما هی باعث میشه فک. کنم انرمالم، یا مثلا میخوان جلو بقیه بگن وای تو همیشه ارایش داری در حالیکه من یه رژ و ریمل میزنم کلا و دوست دارم بیرون میرم مرتب و اراسته باشم

مثلا یکی از دوستام تا منو می بینه میگه وااای چقدر آرایش داری نچرال و... بعد خودش یه جای دست نخورده ...

میگفتی اره ارایش دارم چون دوست دارم مگرتو عمل کردی من گفتم عملیی؟

بگو اره دوست دارم ارایش کردنو شمام انجام بدین ازاین وضع دربیاین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آخه مثلا یکی میگفت که وقتی رفتن خواستگاریدختره رنگ چشاشو دیدن برگشتن، یکم چهره رو شاید تغییر بده ول ...

لنزبدون رنگم هس طبی من شب خواستگاری اونوگذاشتم ک اشتباه نکنن چشماخودم مشکی تقریبابعددیگ هموک قبول کردیمرنگی میزارم همیشع

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

میگفتی اره ارایش دارم چون دوست دارم مگرتو عمل کردی من گفتم عملیی؟ بگو اره دوست دارم ارایش کردنو شمام ...

چی بگم والا آدم وقتی به تعداد زیادی از اینجور ادما برمیخوره فکر یکنه خودش مشکل داره