2777
عنوان

غدام خراب شدددد

337 بازدید | 33 پست

پاستا آلفردو تواینستااموزش میداد موادو درست کرد بعداستاهای خام رو ریخت توش

منم گفتم اینطوری درست کنم

ولی به لعنت خدا نمیارزید نزدیک ۶۰۰تومن مواد حروم شد

شوهرم انقدر عصبانی شدگف لطفا انقدر از این اینستا خراب شده چیزی یادنگیر همون فسنجون و زرشک پلو و ماکارونی خودتو بپز گشنه موندیم امروز تهش نیمرو پختم براشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اشکال نداره فدای سرت ولی من ندیدم پاستای خام رو بریزه بعد سریع بیاره بکشه اونا پاستای نیم پخت هست تازه تو مواد باید بمونه و نرم بشه زیرشو کم میکنند تا بره خورد مواد معلومه که پاستای خام اخر کار فقط بریزی تو مواد نمیپزه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ایییی منم دیدم بنظرم خیلی بد میشه خب چ کاری بود آبکش میکردی مثل قبل

خواستم امتحان کنم

اخه واسه اون خوب شده بود

البته واسه منم ظاهری عالی بود ولی مزه گوه میداد استغفرالله

کمی آب بهش اضافه می کردی درست نمیشد؟

نرم شده بود ظاهرش شبیه پاستاهای رستورانی بودشوهرم از سرکار اومد کلی خوشحال شد رخ کارودید☹️😂بعد خورد کم مونده بود بالابیاره

عزیزم اشکال نداره فدای سرت ولی من ندیدم پاستای خام رو بریزه بعد سریع بیاره بکشه اونا پاستای نیم پخت ...

نه سریع نیاوردم نیم ساعت داخل مواد موند ولی طعمش افتضاح شده بود اصلا نمیشد خورد

نه سریع نیاوردم نیم ساعت داخل مواد موند ولی طعمش افتضاح شده بود اصلا نمیشد خورد

جدا من همیشه به شیوه خودم میپزم چون نمیدونم اونی که تو پیجا میگند رو میپسندم یا یا نهایت از یکی که درست کرده و راضی بوده دستور میگیرم اشکال نداره تجربست دیگه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اشکال نداره فدا سرت در کل پاستا و اینا اگه جدا نپزی آبکش نکنی خمیر میشه کاملا مشخصه تو این پیجا برای ...

اره خدالعنتشون کنه تو این گرونی

میشد با پولش پاستا اماده خرید