2777
2789
چند وقته کامپوزیت کردید؟!

و اینم بگم من دندونام تراش نخورد خوبیش همین بود

چون بالا تر گفتم دندونام نامرتب بود فکم عقب تر بود یکم

نیازی به تراش نداشت الان اصلا دندونام جلو اومده نیست

اگر ظاهر دندوناتون مشکل داره پیشنهاد میکنم بکنید اعتماد بنفس ادم بیشتر میشه

فرزند ایران

کلا دندون خیلی حیفه همین که تراش میخوره همین که سرعت پوسیدگی خیلی میره بالا ، نمیدونم من خیلی دلم وا ...

عزیزم ناشکری نکنید خیلی خوبه واقعاً شما کجا کامپوزیت کردید؟ مشکل دندوناتون چی بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ناشکری نکنید خیلی خوبه واقعاً شما کجا کامپوزیت کردید؟ مشکل دندوناتون چی بود؟

واسه من دو تا دندون جلوم بزرگتر از بقیه بود ولی بهم میومد یکیش که پوسیدگی داشت رفتم درست کردم یه خرده لنگه به لنگه شد دیگه رفتم کامپوزیت کردم ، من کلینیک سرو شعبه زعفرانیه رفتم

واسه من دو تا دندون جلوم بزرگتر از بقیه بود ولی بهم میومد یکیش که پوسیدگی داشت رفتم درست کردم یه خرد ...

عزیزم منم میخوام برم کلینیک سرو. میتونم درخواست دوستی بدم بهتون بیشتر راجعبهش صحبت کنیم؟

یعنی چی دزدن؟!

مثلا جرمگیری دندون پزشک خودم اون موقع فکی ۷۰۰ میگرفت سرو فکی ۲/۵ ازم گرفت ، لیفت لثه من نمیدونم چی بود و اصلا داشتم یا نه ولی بابت اونم ۷ تومن گرفت ، اینا هیییچ ، پول سرنگ بی حسی و اون دو تادونه رول پنبه هایی که گذاشته بود توی دهنم موقع کار واسه اونام ۵۰۰ میخواست 😂🤦🏻♀️ ، حالا من که ندادم ولی در کل دزدم هستن ، ولی خب انقدرررر دندونهام قششششششگ شد که دیگه اینا به چشمم نیومد

آمریکایی ایتالیایی؟

اونو نمیدونم دروغ چرا ولی امریکایی اش و کاملا مطمئنم ، چون من سوئیس درجه یک میخواستم بزنم چون اونم خوب بود ولی وقتی اینو رو دندونم تست کرد دیدم این در برابر اون خیلی براق و خوشرنگه ، من سفید نچرال زدم ، عالیه رنگش . چون سه مدل سفید داشت من سومی و انتخاب کردم انگار

اونو نمیدونم دروغ چرا ولی امریکایی اش و کاملا مطمئنم ، چون من سوئیس درجه یک میخواستم بزنم چون اونم خ ...

عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون که بتونم بیشتر باهاتون صحبت کنم و عکس دندوناتونو برام بفرستید خوشحال میشم اگه درخواستمو قبول کنید❤️❤️❤️