2777
2789
عنوان

ازدواج

210 بازدید | 9 پست

سلام دوستان با یه پسر اهل لرستان بروجرد آشنا شدم خیلی منو میخواد به گفته خودش همش قربون صدقه میره ناز میکنه وقتی شنید برام خواستگار اومده به گفته خودش عصبی شدحالش بد شد یه روز کامل نبود...بهم میگه این بود همه قول و قرارایی که گذاشتیم گفت این بود پشتم باشی حمایتم کنی؟

منم شمالی ام اهل آستارا

میگم راهمون دوره ازدواج منو تو نمیشه میگه همه چی راه حلی داره میگه عیب نداره من میام پیش شما زندگی میکنم

فقط میگه پیشم باش مطمئن باشم که حمایتم میکنی ولم نمیکنی من به مادرم همه چیو بگم....

بچه ها کمکم کنین چیکارم به نظرتون ؟

لر های بروجرد چجوری آدمایی هستن یعنی

از منی که ۸ساله لانگ دیستنسم این رو بشنو

فراررررر کن فراررر تا وابستش نشدی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶بچها یه وقتایی برای افراد دیگه ام تایپک میزنم🫠❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای چی چرا اینو میگی

خوب نیست دیگه

ازدواج و راه دوری و اینا واقعا مزخرف

مامان بابای خودمم همینجورین از بچگی همیشه اسیر جاده و بدبختی و سختی

تازه منکه اینارو دیدم و خریت کردم وارد رابطه لانگ شدم بعدشم دیگه هیچ جوره نتونستیم جدا شیم ازهم

الانم خانواده هامون سر همین دور بودنه رضایت نمیدن و اذیت میکنن

الانم که از هم دوریم نه درست باهم بیرون رفتیم هروقتم بهش نیاز دارم کنارم باشه نیست🤷♀️حضور فیزیکی نداره

تازه خیلی وقتاهم بخاطر این راه دور بودنه دعوامون میشه و چند روز قهریم چون نمیتونیم مشکلمون رو حضوری حل کنیم تو چت و تلفنی ام درست نمیشه منظور رو رسوند سوتفاهم پیش میاد

خلاصه حرفام خیلی زیاد شد نمیدونم چندسالته ولی اگر هنوز بهش وابسته نشدی و اول راهی قید این رابطه رو بزن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶بچها یه وقتایی برای افراد دیگه ام تایپک میزنم🫠❤️

خوب نیست دیگهازدواج و راه دوری و اینا واقعا مزخرفمامان بابای خودمم همینجورین از بچگی همیشه اسیر جاده ...

اره واسه راس میگی

به خودش میگم راه دوره نمیشه خانوادم راضی نیستن اصلا تو کله اش نمیره میگه من میام اونجا زندگی میکنیم باهم

من بهش وابسته نشدم میخوام ولش کنم اما نمیزاره

اره واسه راس میگی به خودش میگم راه دوره نمیشه خانوادم راضی نیستن اصلا تو کله اش نمیره میگه من میام ا ...

بهش توجه نکن

تمومش کن