2777
2789
اره عزیزم مرررسی میخوام بدونم باهاش ازدواج میکنم

حتماً. فقط یادت باشد که فا.ل رونی جنبه نمادین و سرگرمی دارد و نمیتواند آینده را با قطعیت پیشبینی کند.
🌿 فا.ل سه سنگ رونی به نیت عشق و ازدواج
🪨 سنگ اول: گِبو (Gebo) این رون، نماد عشق متقابل، هدیه و پیوند است. نشان میدهد بین شما دو نفر ظرفیت یک رابطه ارزشمند وجود دارد و اگر هر دو برای آن تلاش کنند، امکان شکلگیری یا حفظ یک پیوند عمیق هست.
🪨 سنگ دوم: وونجو (Wunjo) این سنگ، نماد شادی، وصال و رضایت قلبی است. حضورش در کنار گبو نشانه امیدوارکنندهای است و میگوید پس از دورهای از نگرانی یا فاصله، امکان رسیدن به آرامش و خبرهای خوب وجود دارد.
🪨 سنگ سوم: نائودیز (Nauthiz) این رون یادآوری میکند که مسیر بدون مانع نیست. ممکن است تأخیر، فشارهای خانوادگی، شرایط مالی یا سوءتفاهمهایی وجود داشته باشد که نیاز به صبر و تصمیمگیری منطقی دارند. این سنگ بیشتر هشدار میدهد که نباید برای رسیدن به نتیجه عجله کرد.
جمعبندی فا.ل
انرژی کلی این فا.ل مثبت و امیدوارکننده است. اگر احساس و تلاش از هر دو طرف وجود داشته باشد و موانع با صبر و گفتوگو مدیریت شوند، احتمال رسیدن این رابطه به ازدواج از نظر نمادین خوب دیده میشود. با این حال، نتیجه نهایی به انتخابها و رفتار هر دو نفر بستگی دارد، نه صرفاً فا.ل.
✨ پیام رونها برای تو: «قلبت را با امید حفظ کن، اما تصمیمهایت را با آگاهی بگیر. عشقی که بر پایه احترام، اعتماد و صبوری ساخته شود، شانس بیشتری برای ماندگار شدن دارد.»

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️