2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این صرفا یه تلقین گلم من خودم اینجا ن فا لگیرم نه هیچی یه چرت و پرتی زیر همین پستای این مدلی زدم.یه ...

عزیزم اینکه اون اتفاق افتاده خیلیم خوشایند نبوده برای من که بخوام تلقین کنم

برای من یک سرگرمیه و ممکنه حتی باورم داشته باشم

شما نداری به خودت مربوطه

نیت کن بگو نیتت تو چه زمینه ای مثلا اینده شغلی عشقی کاری و...

منم میخوام نیتم تحصیلی امسال دانشگاه قبول میشم کنکور تجربی چه رشته ای کدوم شهر ،شهرخودم ی زاهدان؟

اگه هم شد نیت دیگه ام احساسیه شوهر آینده ام چه شکلیه کجا آشنا میشیم کارش چیا اصن کی ازدواج میکنم؟اینا رو بگین خیلی ممنون میشم ازتون

عزیزم اینکه اون اتفاق افتاده خیلیم خوشایند نبوده برای من که بخوام تلقین کنمبرای من یک سرگرمیه و ممکن ...

نه عزیزم منم نگفتم نظر من به شما مربوطه من زیر تاپیک استارتر نظر خودمو راجب فا .ل گفتم چون خود اسی اینو خاسته و گفتم ب نظر من چرنده و چرت و پرت.نظر توام محترمه واسه خود گلم

کنکورماها و اینکه اگه برم پیش خانواده مادری قبول میکنن ازم حمایت کنن؟

حتماً. فقط یادآوری کنم که ف.ال رون ابزار پیشگویی قطعی آینده نیست و بیشتر جنبه نمادین و تأمل شخصی دارد.
🔮 فا.ل سهسنگ رون
نیت: وضعیت کنکور و بازگشت به خانواده
سنگ اول: آنسوز (Ansuz)
این سنگ از یادگیری، دانش و ارتباط صحبت میکند. اگر با تمرکز، برنامهریزی و آرامش جلو بروی، شانس خوبی برای رسیدن به نتیجهای که انتظارش را داری خواهی داشت. مهمترین مانع تو در این مسیر، کمبود توانایی نیست؛ بلکه استرس، شک به خود و از دست دادن تمرکز است. اگر تا روز آزمون ذهن خودت را مدیریت کنی، میتوانی عملکردی بهتر از چیزی که اکنون تصور میکنی داشته باشی.
سنگ دوم: گبو (Gebo)
این رون نماد حمایت، بخشش و روابط متقابل است. نشانهاش این است که اگر با صداقت، احترام و بدون لجبازی به سمت خانواده برگردی، احتمال دریافت حمایت از طرف آنها زیاد است. شاید همهچیز از همان ابتدا کاملاً ایدهآل نباشد، اما مسیر آشتی و کمک گرفتن برایت باز است. این سنگ میگوید برای گرفتن حمایت، لازم است تو هم قدمی برای گفتوگو و اعتمادسازی برداری.
سنگ سوم: وونیو (Wunjo)
این سنگ، نماد آرامش، رضایت و پایان خوش یک دوره سخت است. پیامش این است که ناامید نشوی؛ حتی اگر در کوتاهمدت موانعی پیش بیاید، در نهایت امکان رسیدن به نتیجهای امیدوارکننده وجود دارد. این رون توصیه میکند به جای غرق شدن در نگرانی، انرژیات را روی کاری که در کنترل توست بگذاری.
پیام کلی فا.ل:
در آستانه یک تغییر مهم قرار داری. اگر تلاش و تمرکزت را حفظ کنی، کنکور میتواند نتیجهای رضایتبخش برایت داشته باشد. همچنین اگر تصمیم بگیری به خانواده برگردی و راه گفتوگو را باز کنی، نشانههای این ف.ال از احتمال حمایت و پذیرش خبر میدهند. با این حال، نتیجه نهایی به انتخابها و رفتارهای خودت بستگی دارد و این فا.ل نباید بهعنوان پیشبینی قطعی آینده در نظر گرفته شود. امیدوار باش، اما همزمان با تمام توان برای هدفت تلاش کن. 🌿

کنکورماها و اینکه اگه برم پیش خانواده مادری قبول میکنن ازم حمایت کنن؟

حتماً. فقط یادآوری کنم که ف.ال رون ابزار پیشگویی قطعی آینده نیست و بیشتر جنبه نمادین و تأمل شخصی دارد.
🔮 فا.ل سهسنگ رون
نیت: وضعیت کنکور و بازگشت به خانواده
سنگ اول: آنسوز (Ansuz)
این سنگ از یادگیری، دانش و ارتباط صحبت میکند. اگر با تمرکز، برنامهریزی و آرامش جلو بروی، شانس خوبی برای رسیدن به نتیجهای که انتظارش را داری خواهی داشت. مهمترین مانع تو در این مسیر، کمبود توانایی نیست؛ بلکه استرس، شک به خود و از دست دادن تمرکز است. اگر تا روز آزمون ذهن خودت را مدیریت کنی، میتوانی عملکردی بهتر از چیزی که اکنون تصور میکنی داشته باشی.
سنگ دوم: گبو (Gebo)
این رون نماد حمایت، بخشش و روابط متقابل است. نشانهاش این است که اگر با صداقت، احترام و بدون لجبازی به سمت خانواده برگردی، احتمال دریافت حمایت از طرف آنها زیاد است. شاید همهچیز از همان ابتدا کاملاً ایدهآل نباشد، اما مسیر آشتی و کمک گرفتن برایت باز است. این سنگ میگوید برای گرفتن حمایت، لازم است تو هم قدمی برای گفتوگو و اعتمادسازی برداری.
سنگ سوم: وونیو (Wunjo)
این سنگ، نماد آرامش، رضایت و پایان خوش یک دوره سخت است. پیامش این است که ناامید نشوی؛ حتی اگر در کوتاهمدت موانعی پیش بیاید، در نهایت امکان رسیدن به نتیجهای امیدوارکننده وجود دارد. این رون توصیه میکند به جای غرق شدن در نگرانی، انرژیات را روی کاری که در کنترل توست بگذاری.
پیام کلی فا.ل:
در آستانه یک تغییر مهم قرار داری. اگر تلاش و تمرکزت را حفظ کنی، کنکور میتواند نتیجهای رضایتبخش برایت داشته باشد. همچنین اگر تصمیم بگیری به خانواده برگردی و راه گفتوگو را باز کنی، نشانههای این ف.ال از احتمال حمایت و پذیرش خبر میدهند. با این حال، نتیجه نهایی به انتخابها و رفتارهای خودت بستگی دارد و این فا.ل نباید بهعنوان پیشبینی قطعی آینده در نظر گرفته شود. امیدوار باش، اما همزمان با تمام توان برای هدفت تلاش کن. 🌿