2777
2789

آره طبیعیه اولش ریزش چند ماه رو یهو تجربه میکنی و بعد ریزشت قطع میشه و موی جدید درمیاری

باید منظم سر ساعت مشخص و اندازه مشخص بزنی

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره طبیعیه اولش ریزش چند ماه رو یهو تجربه میکنی و بعد ریزشت قطع میشه و موی جدید درمیاریباید منظم سر ...

نبابا ساعت مشخصم نمیخواد من همینجوری هر وقت دلم میخواست میزدم انقدر تاثیر داره که نگو

نبابا ساعت مشخصم نمیخواد من همینجوری هر وقت دلم میخواست میزدم انقدر تاثیر داره که نگو

خوب اونطوری تاثیرش بیشتر میشه، کلا روتین داشتن تو زندگی کیفیت زندگی رو میبره بالا

راستی استارتر ویتامین ها و مواد معدنی هم چک کن

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

آره طبیعیه اولش ریزش چند ماه رو یهو تجربه میکنی و بعد ریزشت قطع میشه و موی جدید درمیاریباید منظم سر ...

وای یعنی کی قطع میشه قبل استفاده اینقدر ریزش نداشتم استرس گرفتم شب ها میزنم فقط

وای یعنی کی قطع میشه قبل استفاده اینقدر ریزش نداشتم استرس گرفتم شب ها میزنم فقط

خوبه دیگه

ریلکس باش دختر

اگه خیلی میترسی دکتر پوست برو ولی استرس و فکر مشغول هم نتیجه عکس داره

حموم که میرم کف حموم پر از مو میشه همینجوریشم هر سری دست میکشم یه ۱۰ ۱۲ تار میاد تو دستم اگه تا صبحم ...

ازمایش دادی ؟دکتر چی رفتی؟

دقیقا مثل منی منم اینجوری بودم تا دو سه ماه پیش

هر چقدر شونه میکردم مو میریخت اصلا متوقف نمیشد ترسناک بود🤦♀️

ماینوکسیدیل خیلی خوبه چند درصد میزنی خالصه یا ترکیب تو چیزیه

دوستم ماینوکسیدیل پاک دارو میزنه ۲ درصدشو موهاش بعد از ۱ سال خیلی خوب شده بود منم شروع کردم ۵ درصدشو گرفتم فقط شب ها میزنم هنوز ۱ ماه نشده ولی میترسم کچل بشم اینقدر میریزه

ازمایش دادی ؟دکتر چی رفتی؟دقیقا مثل منی منم اینجوری بودم تا دو سه ماه پیشهر چقدر شونه میکردم مو میری ...

تو ازمایش چیز خاصیم کم نبود هموگولبین ۱۲ فریتینم ۲۰ بود ویتامیناهم پایین نبودن ولی پلی کیست دارم دکتر داروی خاصی بهم نداده

الان ریزشت قطع شد؟ماینوکسیدیل میزنی؟

تو ازمایش چیز خاصیم کم نبود هموگولبین ۱۲ فریتینم ۲۰ بود ویتامیناهم پایین نبودن ولی پلی کیست دارم دکت ...

آره

هم قرص میخورم

هم ماینوکسیدیل ترکیبی میزنم دکتر بهم داد ، ماینوکسیدیل پنج درصد روکوگین