2777
2789

آره طبیعیه اولش ریزش چند ماه رو یهو تجربه میکنی و بعد ریزشت قطع میشه و موی جدید درمیاری

باید منظم سر ساعت مشخص و اندازه مشخص بزنی

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره طبیعیه اولش ریزش چند ماه رو یهو تجربه میکنی و بعد ریزشت قطع میشه و موی جدید درمیاریباید منظم سر ...

نبابا ساعت مشخصم نمیخواد من همینجوری هر وقت دلم میخواست میزدم انقدر تاثیر داره که نگو

نبابا ساعت مشخصم نمیخواد من همینجوری هر وقت دلم میخواست میزدم انقدر تاثیر داره که نگو

خوب اونطوری تاثیرش بیشتر میشه، کلا روتین داشتن تو زندگی کیفیت زندگی رو میبره بالا

راستی استارتر ویتامین ها و مواد معدنی هم چک کن

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

آره طبیعیه اولش ریزش چند ماه رو یهو تجربه میکنی و بعد ریزشت قطع میشه و موی جدید درمیاریباید منظم سر ...

وای یعنی کی قطع میشه قبل استفاده اینقدر ریزش نداشتم استرس گرفتم شب ها میزنم فقط

وای یعنی کی قطع میشه قبل استفاده اینقدر ریزش نداشتم استرس گرفتم شب ها میزنم فقط

خوبه دیگه

ریلکس باش دختر

اگه خیلی میترسی دکتر پوست برو ولی استرس و فکر مشغول هم نتیجه عکس داره

حموم که میرم کف حموم پر از مو میشه همینجوریشم هر سری دست میکشم یه ۱۰ ۱۲ تار میاد تو دستم اگه تا صبحم ...

ازمایش دادی ؟دکتر چی رفتی؟

دقیقا مثل منی منم اینجوری بودم تا دو سه ماه پیش

هر چقدر شونه میکردم مو میریخت اصلا متوقف نمیشد ترسناک بود🤦♀️

ماینوکسیدیل خیلی خوبه چند درصد میزنی خالصه یا ترکیب تو چیزیه

دوستم ماینوکسیدیل پاک دارو میزنه ۲ درصدشو موهاش بعد از ۱ سال خیلی خوب شده بود منم شروع کردم ۵ درصدشو گرفتم فقط شب ها میزنم هنوز ۱ ماه نشده ولی میترسم کچل بشم اینقدر میریزه

ازمایش دادی ؟دکتر چی رفتی؟دقیقا مثل منی منم اینجوری بودم تا دو سه ماه پیشهر چقدر شونه میکردم مو میری ...

تو ازمایش چیز خاصیم کم نبود هموگولبین ۱۲ فریتینم ۲۰ بود ویتامیناهم پایین نبودن ولی پلی کیست دارم دکتر داروی خاصی بهم نداده

الان ریزشت قطع شد؟ماینوکسیدیل میزنی؟

تو ازمایش چیز خاصیم کم نبود هموگولبین ۱۲ فریتینم ۲۰ بود ویتامیناهم پایین نبودن ولی پلی کیست دارم دکت ...

آره

هم قرص میخورم

هم ماینوکسیدیل ترکیبی میزنم دکتر بهم داد ، ماینوکسیدیل پنج درصد روکوگین