2777
2789
عنوان

مو و استایل

61 بازدید | 12 پست

سلام،بچهااا،دخترا و خانمای عزیز،بنظرتون موی خیلی گوتاه برای منی که بیبی فیس هستم و سرم کوچولو و صورتمم خیلی پر نیس ولی گرد هست،میاد یانه؟ قبلا مصری زدم الان میخوام خیلی کوتاه کنم خیلی دوسدارم امتحان کنم برا اولینبار،اگ مدلی میدونین بگین یا عکسش بزارین مرسی

دقیقا منم همین مدل هستم بزار عکس بدم ذخیره کردم یروز کوتا کنم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوش مصنوعی گوگل هم میتونم بزنم؟ عکس خودممباید باشه؟

اگه از گوگل منظورت جمینی اگه برات باز میکنه بهش بگو و ازش کاملا نظر بخواه عکس خودت بهش بده و یه حالت پرامپت که بنویس مثلا موی کوتاه تا سر شونه ام جنس موهات هم بهش بگو عکس بده ببین راضی هستی یا نه

با چیزایی که گفتی اره بهت میاد.ولی با موی لخت مرتب تره اگه موهات فر یا حالت داره زیادم کوتاه نکن ترجیحا

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

با چیزایی که گفتی اره بهت میاد.ولی با موی لخت مرتب تره اگه موهات فر یا حالت داره زیادم کوتاه نکن ترج ...

حالت داره موهام، ولی خیلی دوستدارم یبار پسرونه بزنم،پیکسی

اگه از گوگل منظورت جمینی اگه برات باز میکنه بهش بگو و ازش کاملا نظر بخواه عکس خودت بهش بده و یه حالت ...

موهام خیلی بلند بود مصری زدم و الان تا سرشونم رسیده میخوامکوتاه کنم تاسر شونه نمیخوامگلم کلا پسرونه

حالت داره موهام، ولی خیلی دوستدارم یبار پسرونه بزنم،پیکسی

ریسکش بالاس ممکنه پشیمون شی.ولی خب دوست داری امتحان کن بالاخره بلند میشه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

ریسکش بالاس ممکنه پشیمون شی.ولی خب دوست داری امتحان کن بالاخره بلند میشه

از همین میترسم😂ولی ی مدل کره ای دیدم موهاش تغریبا کپتاه بود همونجوری میزنمک خیلی هم کوتاه نباشه