2777
2789
بله درست میگید خوب ممکنه این اتفاق بییفته البته خودمم شاغلم کارمم نیمه دولتیه ولی مثلا دیدم ه ...

عزیزم کار نیمه دولتی ک گیر نمیدن بهت نگرانش باشی

ببین بستگی داره ب طرحی انتخاب میکنی معمولا اونایی که علاوه بر زیبایی به معنی پشت طرح هم توجه میکنن از تتوشون خسته نمیشن بعد اگه میترسی خسته شی یه طرحی بزن که راحت بشه کاورش کرد ینی روی طرح قبلی یه طرح دیگه بشه زد

اینارو به یه تتوکار پیام بذی قشنگ راهنماییت میکنه تازه به چت جیبیتی بگی چه طرحی میخوای خودش برات میسازه بنظرم مهمتربن چیز اینه پیش یه تتوکار حرفه ای بری تتو بزنی که طرحو قسنگ دربیاره موادشم خوب باشه

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

اره منم شنیدم تا حدودی درد داره البته بیشتر بستگی به جای تتو داره رو مچ و ساق پا یا زیر ...

اره درسته

خیلی خوشگلی میشه کمر دردش برای من قابل تحمل بود

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی،واقع بین🦢 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کار نیمه دولتی ک گیر نمیدن بهت نگرانش باشیببین بستگی داره ب طرحی انتخاب میکنی معمولا اونایی که ...

اره درست میگی من واقعا تو محیط کارم به این شدت زیر ذره بین نیستم ولی واقعا تتو رو به عنوان زیبایی دوس دارم همسرمم مخالفتی نداره فقط انقدر تنوع زیاده و طرحهای قشنگ زیاده که واقعا تو انتخاب میمونم همشم هی به فردا موکول میکنم خیلیم طرح دیدم ولی رو مچ و ساق پارو خیلی دوس دارم تو گودی کمر یا زیر خط گردن هم دوس دارم ولی انگار تصمیم تو انتخاب طرح برام سخته البته تتو موقت تایلندی چند بار خریدم و خودم زدم خیلیم قشنگه ولی باز تتوی دائمی ی چیز دیگس مشکلمم اینه که همسرمم تو انتخاب طرح کمک نمیکنه میگه هر چی خودت دوس داری منم همیشه انگار اینجوری انتخاب برام سخته

اره درسته خیلی خوشگلی میشه کمر دردش برای من قابل تحمل بود

اره واقعاتو گودی کمر قشنگ میشه چون میشه طرح بزرگ هم انتخاب کرد و مهمتر اینکه جایی هست که طرح تتو خودشو نشون میده من ولی از اینکه درد داشته باشه میترسم وگرنه دوست دارم

کوچولو رنگیا باحالن مشکل اینه ممکنه بعدا از چشم آدم بیفته

ببین واقعا قشنگه ممکنه بعد ی مدت برات عادی بشه ولی از چشم نمیوفته به نظرم برا کسی که تتو رو میبینه قشنگی و جذابیته خودشو داره ولی مثلا برا خودت ممکنه عادی باشه ولی به نظرم در کل قشنگه

عزیزم کار نیمه دولتی ک گیر نمیدن بهت نگرانش باشیببین بستگی داره ب طرحی انتخاب میکنی معمولا اونایی که ...

من ی جا رفتم نزدیک محل کارم واقعا جای مرتب و خاصی بود ببین نوع طرحیرو که میخواستی همونجا با لیزر رو قسمتی که میخواستی تتو بزنی به صورت نور لیزر مینداخت که قشنگ ببینی ولی واقعا نرخایی که بهم گفت سرسام اور بود البته من با دوستم رفتم دوستم انجام داد و واقعا هم کار خوبی براش انجام داد ولی من هنوز خودم نرفتم

اره تقریبا دردش زیاد بود الانم برای ترمیم میرم تا حدودی درد میگیره

ببخشید برا ترمیم چقدر بعد اینکه تتو رو میزنی باید بری؟منطور از ترمیم یعنی به مرور کم رنگ میشه و باید دوباره انجام بدی؟یعنی همون هزینه اولیه رو داره؟

ندارمدوس ندارمبا احترام ب همه اونایی ک دارناصلا ازین کار خوشم نمیاد

منم تتو ندارم ولی دوست دارم بزنم رو قسمت مچ پا رو واقعا دوست دارم برنم فقط هر بار که میخوام بزنم تو انتخاب طرحش میمونم واقعا انتخابش برام سخت میشه

اره درسته خیلی خوشگلی میشه کمر دردش برای من قابل تحمل بود

اره خوب ی مثلیم هست که میگه دوراز جونت بکش و خوشگلم کن البته دیگه خوشگل شدنم واقعا هزینش سنگینه هر کسی از عهده این هزینه ها بر نمیاد حالا من خودم شاغلم دستمم تو جیب خودمه ولی انقدر خرج سنگینه که انگار بابد ی سری چیرارو حذف کنم

ببخشید برا ترمیم چقدر بعد اینکه تتو رو میزنی باید بری؟منطور از ترمیم یعنی به مرور کم ر ...

نه ترمیم اول بین ۴ تا ۸ هفته هست ترمیم های بعدی بعد از چند سال که کمرنگ شد میری که ترمیم اول رو تتو کار من رایگان انجام داد اکثرا یا رایگان انجام میدن یا یه مبلغ کم میگیرن

ترمیم بعدی رو ارزون تر از تتوی اولیه هست احتمالا

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی،واقع بین🦢 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

منم تتو ندارم ولی دوست دارم بزنم رو قسمت مچ پا رو واقعا دوست دارم برنم فقط هر بار ...

اره باید ی طرح خوشگل پیدا کنی

ظریف بزن ک دلتو نزنه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نه ترمیم اول بین ۴ تا ۸ هفته هست ترمیم های بعدی بعد از چند سال که کمرنگ شد میری که ترمیم اول رو تتو ...

عزیزم ممنون که توضیح دادی چون من اصلا موضوع ترمیمو نمیدونستم ممنون که گفتی لطف کردی

عزیزم ممنون که توضیح دادی چون من اصلا موضوع ترمیمو نمیدونستم ممنون که گفتی لطف کردی

قربونت عزیزم

من ی جا رفتم نزدیک محل کارم واقعا جای مرتب و خاصی بود ببین نوع طرحیرو که میخواستی همونجا ب ...

ببین تتو جزو چیزاییه جایی بت ارزون میدن باید بیشتر نگرانش شی چون معمولا بتد یه مدت هیلد کار خراب میشه رنگش میره کلا اگه دوستت راضیه صبرکن ببین بعد چندوقتم تتوش خوب میمونه بعد همونجا اقدام کن واسه تتو زدن چون حداقل اعتماد داری کاره طرف درسته ممکنه بری ارزون بزنی برات خراب دربیارن بعدا داستان میشه بقول خودت دائمیم هست نمیشه کاریش کرد

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

اره باید ی طرح خوشگل پیدا کنیظریف بزن ک دلتو نزنه

اره درست میگی ولی به خدا طرح پیدا میکنم خودم اوکی میشم تا میام بزنم انگار ی چیز دیگه میلینم دوباره سردر گم میشم یعنی انتخابمو سخت میکنه