2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشت کمر قشنگه طرحش چیه؟

اره یه خطه از بالا تا پایین خورشید و ستاره

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی،واقع بین🦢 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من دوس پسرم تتو ارتیسته اونوقت خودم تتو ندارم بخاطر شغلمولی ادم بخواد بزنه بنظرم فقط بزرگ و خوشگل با ...

مگه تتوی بدن به شغل ادم مربوط میشه؟یعنی تو محل کار ایراد میگیرن؟

باید قشنگ باشه جسارتا چقدر براتون هزینه برداشت من خودم بیشتر از این تتوهای موقت میندازم

اره زیباس

هزینش یادم نیست ۱۸ سالگی زدم حدود ۷ ۸ سال پیش

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی،واقع بین🦢 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

فکر کتم الان هزینش بالا باشه البته دستگاههای تتو هم جدیده ولی من تا حالا تتوی دائمی ...

اره تقریبا دردش زیاد بود

الانم برای ترمیم میرم تا حدودی درد میگیره

اره زیباس هزینش یادم نیست ۱۸ سالگی زدم حدود ۷ ۸ سال پیش

فکر کتم الان هزینش بالا باشه البته دستگاههای تتو هم جدیده ولی من تا حالا تتوی دائمی ننداختم خیلیم دوست دارم ولی انجام ندادم تا حالا هر چی تتو زدم موقت بوده خودم میگیرم میندازم ولی تو قسمت گودی کمر و زیر گردن خیلی قشنگه ولی چون پوست این قسمت نازکه میگن ممکنه باعث سوزش بشه

مگه تتوی بدن به شغل ادم مربوط میشه؟یعنی تو محل کار ایراد میگیرن؟

من معلمم صددرصد ایراد میگیرن اگه جایی باشه که دیده بشه

بقیه بدن هم بزنم ممکنه دوستان و اشنایان تو استخری،باشگاهی جایی ببینن و به گوش اداره برسه پس آتو دست کسی ندیم بهتره

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

من معلمم صددرصد ایراد میگیرن اگه جایی باشه که دیده بشه بقیه بدن هم بزنم ممکنه دوستان و اشنایان تو اس ...

بله درست میگید خوب ممکنه این اتفاق بییفته البته خودمم شاغلم کارمم نیمه دولتیه ولی مثلا دیدم همکارام رو مچ پاشون زدن وقتی پشت میز میشینن مشخصه ولی خوب حق با شماس دزس میگی ولی با همکارام که صحبت میشه بعضیاشون تتو دارن خودمم میخوام بزنم فقط مرددم با اوناییکه تتو دارن صحبت میکنم میگن برات یک نواخت میشه منم تا حالا نزدم ولی گاهی تتو موقت میگبرم خودم میزنم ولی زود پاک میشه

اره تقریبا دردش زیاد بود الانم برای ترمیم میرم تا حدودی درد میگیره

اره منم شنیدم تا حدودی درد داره البته بیشتر بستگی به جای تتو داره رو مچ و ساق پا یا زیر بازو چون تراکم پوست و گوشت بیشتره دردش کمتره ولی تو کمر یا بین کتف چون پوست نازکی داره دردش بیشتره من تو گودی کمر دوس دارم بزنم ولی بازم انگار از دردش میترسم

من پارسال تتو مینیمال زدم دونه ای 500 تومان شده

icon

الان خیلی بالاتره من ی تتوی کوچیک رو مچ پا میخواستم بزنم میگفت دوتومن ولی نزدم یکیم رو ساعد دستم پرسیدم مگف یکو نیم حالا تتوی بزرگ خیلی بیشتره