2777
2789
عنوان

بهم گفت سادیسمی 🙃🙃🙃💔

193 بازدید | 18 پست

من این تاپیک رو بازم زده بودم و هردوتاس مال خودمه سو تفاهم نشه ......

خانوادم حتی تو خواب هم ولم نمیکنن روانی شدم

یه شب بود دیر وقت خوابیدم تازه اومدم بخوابم پتو رو سرم بود همون نصف شب مامانم اومده بود بالای سرم میگفت من که میدونم تو تازه خوابیدی دارم برات

یا حتی نصف شب میاد دست میزنع به گوشیم ببینه داغه یا نه

حتی نصف شب زنگ میزنه به گوشیم ببینه خاموشه یا روشن

یعنی من با مامانم همه جوره حرف زدم آروم و با منطق حرف زدم با دعوا حرف زدم با گریه حرف زدم آدم نمیشه بعد که باهاش حرف میزنم میگه تو اعصاب منو خورد میکنی و میده میشینه برا بابام تعریف میکنه اونجوری هم میگه که دوست داره بعد بابام دوباره شروع میکنه به تهدید کردن و داد زدن سر من و حالی اینه ک هر وقت باهاش حرف میزنی یطوریش میشه میوفته گردن من یا سرش درد میگیره یا قلبش درد میگیره یا کمرش

یه شب اومده بود تو اتاقم باهام بحث میکرد برگشت بهم گفت تو خودتو جلو بابات عین سگ مرده میکنی! تو لالی و این حرفا من از این حرف خیلی ناراحت شدم برگشتم گفتم من به کسی اجازه نمیدم بهم بی احترامی کنه ! بعد شبش خانم خواب ترسناک دیده بوده و بیدار شده بود باورتون میشه اینو انداختن گردن من؟

مامانم همیشه بهم میگه تو خرابی و اگر تا الان کاری نکردی ما جلوتو گرفتیم وگرنه تو رفته بودی داده بودی 😑💔😐😐😐اون شب هم بهم گفت سادیسمی

فقد مامانم اینطوری نیستاااا همه اعضا خانوادمون از مامانم بدترن هیچکس پشتم نیست و هیچ کسو ندارم خیلی داغون شدم ۱۷ سالمه

Money surely brings happiness. با منی که مرد رو آدم حساب نمیکنم از حقوق مردان حرف نزن !....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اه اه مرده شور اینجور افکارو ببرن

من مامان بابام راهنمایی ک بودم گوشیمو شبا میگرفتن فقط اونم چون تو گپا بودم و تو گوشیم چیزای بدی دیدن

یادش بخیر یبارم سر این قضیه دسنمو با تیغ زدم

اخ چقد کس..خل بودم😂

اترینم🎀

سعی کن با کار یا تحصیل خودت رو بکشی از اون خونه بیرون

چطوری این کارو بکنم اینقدر دوست دارم درس بخونم ولی دست خودم نیست من پنج ساله افسردگی شدید دارم ساده ترین کارا هم بزور میتونم انجام بدم ........تازه از خونه هم حق بیرون رفتن ندارم

Money surely brings happiness. با منی که مرد رو آدم حساب نمیکنم از حقوق مردان حرف نزن !....

اه اه مرده شور اینجور افکارو ببرنمن مامان بابام راهنمایی ک بودم گوشیمو شبا میگرفتن فقط اونم چون تو گ ...

منم همینجوری بودم اون زمان ......هنوز رد خراب کاری هام هست 😐💔😂

چطوری این کارو بکنم اینقدر دوست دارم درس بخونم ولی دست خودم نیست من پنج ساله افسردگی شدید دارم ساده ...

سعی کن با هر سختیی شده درس بخونی اگه درس هم نمیتونی,با یه آدم حسابی آنلاین شو که بیاد خواستگاریت,چاره ی دیگه ای نداری

ببین فقط فکر کن که قراره از این محیط راحت بشیتروخدا با پسر دوست نشو اسیب بیشتری بهت میزننیه سال بکوب ...

افسردگی شدید دارم؛)

تجربی

افسردگی شدید دارم؛) تجربی

به نظرت خانوادت کمکی میکنن از افسردگیت دربیای؟

چشتو وا میکنی میبینی شده سی سالت هنوز افسرده ای و به جایی نرسیدی

اونا وقتی به فکرت نیستن خودت به فکر خودت باش

فکر کن بری دانشکاه با ادمای جدید دوست بشی چقدر روحیت بهتر میشه

وضع تحصیلیت چطوره؟

برا درس خوندن خرج میکنن برات؟

به نظرت خانوادت کمکی میکنن از افسردگیت دربیای؟ چشتو وا میکنی میبینی شده سی سالت هنوز افسرده ای و به ...

وقتی خودشون دلیل افسردگی و حال بد منن چه کمکی میکنن؟

وضعیت درسم خیلی خوب بود سر همین افسردگی روز به روز بدتر میشه

در حد کم شاید ......