2777
2789
عنوان

بهم میگن زشت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 33 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نامزدت مگه قبلاتوروندیده بود؟!

بالاخره مازشتاهم عالمی داریم😁😂🤣🤣

خیلی خوبه که بخاطرقیافه مارونمیگیرند

نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،

اصلا اهمیت نده به حرف دیگران یادمه مادرم همیشه می گفت که من زشتم الان که ازدواج کردم همسرم همیشه بهم میگه چقدر زیبایی وقتی منو دید سریع اومد خواستگاریم میگه عاشق زیبایی ات شدم

مشکل از شخصیت اوناست نه توبه خودت برس استایل خوب بوی خوب،باشگاه برو

چطوری وقتی زره ای اعتماد به نفس برام نمونده دیگه

دلم میخواد برم خانه سالمندان آنقدر بمونم تا بمیرم تموم بشم

هستم ولی خستم🥴!!

یه مشت دیوونه دور و برت و گرفتن

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

رقص بلد نیستم اصلا خجالت هم میکشم برقصم

برو ببین استعدادات چیه. پرورششون بده اینجوری احساس کفایت میکنی منم زیبا نیستم ولی کدبانوام خوش سلیقه ام باشعورم. خلاقم. اینهمه خوبی. شوهرمم میگه بخاطر معرفتت گرفتمت. خیلی ازم سره

هیچکس کامل نیست ولی چیزی که مهمه اعتماد به نفسه

مارگوت رابی بازیگر هالیوودمیگه همیشه احساس زشتی میکنم در حالیکه پسرا براش میمیرن

حالا دوست من هیچ نکته مثبتی از سرتاپاش نداره ولی همش میگه فلان مهمونی مردا همش نگام میکردن فلان عروسی مرده میخواست خودشو بماله به من

رفتم باشگاه زنه ازم خواستگاری کرد

آخرشم یه پسره یه دل نه صد دل عاشقش شد 🤣🤣🤣

..... و فصل تازه ای در من شروع شد..🥰😋✅️

رقص بلد نیستم اصلا خجالت هم میکشم برقصم

منم قبلا مثل خودت بودم

تو عروسيا يه گوشه مينشستم و شيريني و ميوه ميخوردم دريغ از يك بار رقص ولي الان كه ٢٣ سالمه يكي دوبار هم كه شده زوري هم كه شده ميرم ميرقصم فقط واسه بستن دهن فاميلا

بگردم الهی

چقدر ادما نامهربونن 💔💔

شکستن صدای قلبتو شنیدم

عزیزم مشکلت چیه یعنی تپلی ؟ اضافه وزن داری ؟ خب اینو که راخت میشه اکی کنی

پوستت چطوره

مدل موهات و ابروهات تغیر بدی خیلی تاثیر داره ها

مااینحا عین خواهر بهت کمک میکنیم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

منم قبلا مثل خودت بودم تو عروسيا يه گوشه مينشستم و شيريني و ميوه ميخوردم دريغ از يك بار رقص ولي الان ...

منم میخواستم عروسی دختر عموم همین کار بکنم حداقل از جام بلند بشم این ور اون ور برم ولی دیگه مامانم اینجوری گفت

هستم ولی خستم🥴!!