عزیزم بریزش تو یه طرف رسانا بعد ظرفو بزار رو در کتری که داغه ، موم سرده یکم گرم میشه بعد با کاردک بکش رو ناحیه مورد نظرت فقط حواست باشه خیلی داغ نباشه بسوزی، پوستتم باید حتما خشک و تمیز باشه و حالا بهتره که قبلش اسکراپ کرده باشی که ریشه بدون درد جدا بشه، یه تیکه پارچه ترجیحا نخی حالا من حریرم امتحان کردم بزار رو مومه بعد اینکه با کاردک زدی یکم با دست فشارش بده و حدود 5 تا ده دقیقه منتظر بمون، یه قسمت پارچه رو بگیر در خلاف جهت رویش مو خیلی سریع بکش کارت تموم شد!😅 فقط اگه برای صورتته در جهت رویش بزن جاهای دیگه در خلاف هت اگه اسکراپ کنی دردم نداره و سریع بکشی موهارو در میاره اروم بکشی هم اذیت میشی هم موها در نمیاد.
من خودم تنهایی زیر بغلمو زدم خیلی موهاش نازک شد با اینکه 4 سال با تیغ ژیلت اصلاح کردم خیلی راضیم برای نواحی خصوصیم استفاده میکنم، ولی مثلا ممکنه چند تا مو بمونه که اونا رو باید با موچین در بیاری اصلا تو یه روز دوبار موم نزن؛ بعدشم اگه بتونی تا یه هفته روزی سه بار روغن مورچه بزنی اینکارو دو سه ماه مرتب انجام بدی دیگه موها اصلا در نمیاد!😅😄 فقط مرتب باید انجام بدی من کامل انجام ندادم کلک شدن خیلیم راضیم
امیووارم کمک کرده باشم موفق باشی