2777
2789
عنوان

مارمولک

52 بازدید | 8 پست

تازه اومدیم خونه جدید

تازه ساخته

دیروز یه مارمولک زیر مبل دیدم

امروز یکی تویه اتاق

تو این دوماه فقط دیروز و امروز دیدم

چیکارکنم

نکنه تخم بزارن خونه در مارمولک بشه

پیروزی رو کشتم

ولی امروزی رو تا رفتم دمپایی بیارم دیدم نیست 😭😭شوهرمم خونه نیست دنبالش بگردیم

Mahan❤️

چسب موش بذار جاهای مختلف خونهicon

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو خوابگاه ما زیر هر تختی چسب موش بود رو هر چسب موشی هم چهار تا مارمولک

وای چه وحشتناکicon من فوبیای مارمولک دارم همش چسب میذارم حتی با این که میدونم چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
وای چه وحشتناک من فوبیای مارمولک دارم همش چسب میذارم حتی با این که میدونم چیزی نیست

تازه کجاشو دیدی

پشت محوطه خوایگاه یه مار رو دیدیم ک مشغول خوردن گنجشک بود این ب کنار

تو کمد دیواری خوابگاه بچه خفاش پیدا کردیم من بعد سه سال هنوز در عجبم این چجوری رفته تو کمد دیواری از کجا اومده شهر ما اصلا خفاش نداره

🙂

تازه کجاشو دیدی پشت محوطه خوایگاه یه مار رو دیدیم ک مشغول خوردن گنجشک بود این ب کنارتو کمد دیواری خو ...

خوابگاه بود یا باغ وحشicon

البته من فقط از مارمولک میترسم از بقیشون نمیترسمicon

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوابگاه بود یا باغ وحش البته من فقط از مارمولک میترسم از بقیشون نمیترسم

میدونه مدرسمون خیلی بزرگ بود زمینش توش سه تا ساختمون بود مدرسه ، خوابگاه ، پانسیون ، پشت هر کدومشون هم یه محوطه ی بزرگ بود با کلی دار و درخت

یه بار یه سگ از در مدرسه اومد تو دو نفرو گاز گرفت بعد زنگ زدن آتش نشانی ک بیاد سگ رو پیدا کنه در این حد بزرگ بود ک سگ گم شده بود

🙂