2777
عنوان

کاشت ابرو

21 بازدید | 11 پست

دخترا من ابرو هامو کاشتم هم خیلی خوشگل شده هم قیمتش خیلی مناسب بود 19 تومن کاشتم اگه کسی خواست بهش معرفی کنم منم وقتی میخواستم بکارم خیلی تحقیق میکردم

راسته میگن موهای زشت و زخیم میاره؟!

منم ابروهام کم پشته خیلی تو فکرشم، ولی میگن موی زخیم و بلند میاره

از پشت سرت مو برداشتن ؟ پشت سرت زخم شد؟

درد داشت؟!

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راسته میگن موهای زشت و زخیم میاره؟! منم ابروهام کم پشته خیلی تو فکرشم، ولی میگن موی زخیم و بلند میار ...

اگه دکتر خوب انتخاب نکنی آره اونطوری میشه منم ابرو هام کم پشت بود ولی الان خیلی قشنگ شده نه واسه من خیلی قشنگ شده ولی بعضیا رو هم دیدم سیخ و زشت وایمیسه باید دکترت خوب انتخاب کنی آره از پشت سر برمیدارن موقعه عمل اصلا چیزی نمیفهمی بعدش هم قرص میدن واسه درد که نمیفهمی به هر حال راحت بود دردی نمیفهمی

اگه دکتر خوب انتخاب نکنی آره اونطوری میشه منم ابرو هام کم پشت بود ولی الان خیلی قشنگ شده نه واسه من ...

پشت سر زیاد زخم میشه ؟!

بعدا بخوای موهاتو شانه کنی اذیت نمیشی؟!

موقع کاشت باید موهات کوتاه باشه

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست